Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Alma kerää huomiota The 69 Eyesin jenkkifaneilta - kuin kaksi marjaa?

Keskiviikkona ennen Jussi 69:n vierailua YleX Aamu jakoi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa juontajamme Alma on kopioinut Jussi 69:n tunnettua hiustyyliä. Jopa The 69 Eyesin jenkkifanit innostuivat kuvasta, mutta tajusivatko he, että kuvassa oli Alma eikä suinkaan Jussi?

Alma...ei Jussi 69

The 69 Eyes -yhtyeen yhdysvaltalaisilla faneilla on oma Facebook-ryhmä, jossa he jakoivat YleX Aamun kuvan. Kuvassa Alma on laittanut hiuksensa kuten Jussi 69:llä usein on ja tietenkin Almalla on myös aurinkolasit päässään, kuten Idols-tuomarinakin tunnetulla rokkarilla hyvin usein on. Alma näyttääkin hämmästyttävän paljon Jussilta kyseisessä kuvassa, vaikka kaksikolla on roimasti ikäeroakin. Jenkkifanit olivat kääntäneet kuvatekstin kuitenkin hyvin vapaasti ja ilmoittivat vain Jussin saapuvan keskustelemaan hiustyylistään.

Jussi 69 kertoi eilisessä YleX Aamun haastattelussa joutuneensa soittamaan erään jenkkirundin särkylääkkeiden voimalla Jussi 69: Minulla ei ole halua tai varaa olla puliukko. Jos Alma vain oppisi soittamaan rumpuja, niin juontajamme voisi helposti tuurata Jussia olkavamman mahdollisesti uusiessa. Eiväthän fanit edes huomaisi eroa....vai huomaisivatko?

Lähteet: YleX, The 69 Eyes USA