Hyppää pääsisältöön

JVG:n uutuusvideolla laitetaan rahaa palamaan – mukana huippuvierailijoita

JVG pisti haisemaan uudella Voitolla yöhön -videollaan.

JVG Jurassic Rockissa 2013 // Kuva: Hanne Kautto

JVG julkaisi tänään 29. marraskuuta uuden Voitolla yöhön -singlen. Ville Galle ja Jare Brand työstävät parhaillaan tulevaa studioalbumiaan, joka julkaistaan helmikuussa 2014. Kaksikolta on odotettu uutta musiikkia ja tulevalla albumilla kuullaan uutta soundia sekä mielenkiintoisia vierailijoita.

- Voitolla yöhön on tsemppausbiisi, joka sopii eri tilanteisiin. Biisissä on vanhaa ja tuttua JVG:tä, mutta myös uutta soundia. Työstetään parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa albumia ja odotetaan, että jengi pääsee kuulemaan uutta musaa meiltä, kertoo JVG uudesta biisistä.

JVG jakoi rahaa, levyjä ja televisioita ohikulkijoille uuden musiikkivideonsa kuvauksissaVideolla nähdään muun muassa Sini Sabotage ja Märkä-Simo.

Katso video alta.

YleX:n joulusinkun ensisoitto JVG:n pienissä jouluissa – neljä tuntia spesiaalilähetystä!

Lähteet: Warner Music