Hyppää pääsisältöön

Katso Mikael Gabrielin uutuusvideo ensimmäisenä YleX.fissä!

Räppäri Mikael Gabrielin musiikkivideo Ykspuolista rakkautta saa ensi-iltansa YleX.fi:ssä! Katso video ja lähetä meille ensireaktiosi videosta.

Mikael Gabriel // Kuva: Julius Konttinen / YleX

Tätä on odotettu! Sydäntensulattaja Mikael Gabrielin Ykspuolista rakkautta -biisin musiikkivideo saa nyt ensi-iltansa YleX:ssä. Artisti itse on YleX Aamun vieraana noin puoli yhdeksästä alkaen ja kertoo enemmän Kalifornian San Clementessa kuvatusta videostaan. Paikan päälle saapuu myös videolla ja biisissä fiittaava Heikki Kuula.

Vierailun yhteydessä käynnistyy myös huikea kilpailu, jossa sinun tulee ottaa selfie ensireaktiostasi videota katsoessasi. Lähetä omakuva joko Instagramiin #ylexaamu #yksipuolistarakkautta tai sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi. Vierailun jälkeen MG jää keskustelemaan YleX:n Shoutboxiin kello 9:15 saakka.

Kilpailuun voi osallistua 9.30 asti. Mikaelin valitsemat voittajat julkaistaan kello 10:00 YleX:n nettisivuilla. Parhaat kuvat palkitaan Mikael Gabriel -tuotepaketilla.

Lähteet: YleX