Hyppää pääsisältöön

Pandoralla meni lujaa Suomessa

Ruotsalaistähti Pandora nähtiin 1990-luvulla Suomessa tämän tästä. Vuonna 1995 hän piipahti Lista-ohjelman vieraana useammankin kerran ja moikkaili jo tutusti ohjelman juontajia.

Tanssittavalla eurodancella 1990-luvulla pinnalle ponkaissut Pandora oli tuttu näky Suomen tv:ssä ja keikkalavoilla. Pandora (oik. Anneli Magnusson) onkin yksi menestyneimmistä ruotsalaisartisteista Suomessa.

Helmikuussa 1995 Pandora oli Suomessa sinkkulistan ykkösenä ja esiintyi Lista-ohjelmassa 90-luvun muodin mukaisesti kumipuvussa. Don't you know -biisin jälkeen Pandora kertoo saaneensa tavata musiikkiuransa myötä upeita ihmisiä, mutta valitettavasti musiikkibisneksessä törmää myös epärehellisyyteen.

Huhtikuussa Pandora kävi pokkaamassa Listassa kultalevyn ja lupasi tulla hakemaan tulevan platinalevynkin. Haastattelun jälkeen kuullaan myös näyte seuraavasta singlelohkaisusta Naked Sun.

Elokuussa Pandora oli juuri kiertänyt viikonlopun keikoilla Siilinjärvellä, Tampereella ja Vantaan Korsossa. Pandora piipahti Sami Aaltosen haastateltavaksi Tavastian ulko-ovelle, sisällä hän oli juuri tulkinnut mm. Tina Turnerin ja Bon Jovin kappaleita.

Teksti: Elina Yli-Ojanperä

Kommentit