Hyppää pääsisältöön

Yritin arvioida kolme tuntia - arvaa kuinka kauan minulla meni?

Teimme Prisma Studio-ohjelmaan kokeen, jossa testasimme kuinka vaikeaa on arvioida pitkien aikojen kulumista. Minut laitettiin studion keskellä olevaan asuntoautoon kolme tuntia ennen ohjelman nauhoitusta. Käytössäni ei ollut kännykkää, kelloa tai tiimalasia.

Ideana oli, että tulisin kolmen tunnin kuluttua ulos autosta keskelle ohjelmaa. Istuin asuntoautossa korvatulpat ja kuulosuojaimet korvissa, jotta en saa vihiä tapahtumista ympärilläni. Viihdykkeenä autossa minulla oli 1000 palan palapeli, legoja, Aku Ankkoja, superpalloja, jojo sekä lankaa ja virkkuukoukku. Eväitäkin oli tietenkin mukana. En saanut mistään vihiä ajan kulumisesta, yritin pelkästään päätellä milloin kolme tuntia on kulunut.

Arvaa kuinka minulle kävi? Tulinko ulos vartin kuluttua vai kökötinkö kaikessa rauhassa asuntoautossa vielä 10 tunnin päästä?

Kuinka ajantajuni hämärtyi ympäristössä, jossa ajan kulumisesta ei saanut mitään vihjeitä?
Kirjoita vastaus kommenttikenttään. Lähimmäksi arvannut palkitaan, tietenkin sillä asuntoautossa virkkaamallani bambukeittiörätillä.

Katso vastaus Prisma Studiosta 3.12 klo 20 TV 1.

Kommentit