Hyppää pääsisältöön

YleX:n joulu on vasta tapaninpäivänä: luvassa elektronisen musan megalähetys!

YleX järjestää tapaninpäivänä seitsemän tunnin elektronisen musiikin spektaakkelin. Tapanin Dancet -nimisessä ohjelmassa kuullaan ja nähdään livenä Suomen ykkösrivin DJ:den työskentelyä.

DJ Orion // Kuva: Petri Hyryläinen / Henri Nyrhinen

YleX järjestää tapaninpäivän illassa 26.12.2013 seitsemän tunnin mittaisen elektronisen tanssimusiikin spektaakkelin. Tapanin Dancet -nimiseen, DJ Orionin isännöimään tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään DJ Orkidea, Proteus, Heavyweight, Milla Lehto sekä YleX:n Parasta Ennen -ohjelman Matti Airaksinen. Illan kuudes DJ-vieras paljastetaan myöhemmin.

Jokaiselle DJ:lle on varattu yksi tunti levysoitinten ääressä. Koko seitsemän tunnin lähetyksen voi radioaaltojen lisäksi seurata myös soitinten välittömään läheisyyteen sijoitettavien kameroiden välityksellä. Studio vastaanottaa koko lähetyksen ajan kommentteja, kuvia ja kysymyksiä kuuntelijoilta shoutboxin, Facebookin, Twitterin ja Instagramin välityksellä - voit kysyä kysymyksesi Suomen kärkikaartin levysepiltä suorassa lähetyksessä. Seitsemän tunnin lähetys kuullaan tapaninpäivän illassa 26.12. klo 17:00-24:00.

YleX:llä ei tänä vuonna ole joulukalenteria, vaan Tapaninkalenteri, josta löydät lisätietoja tulevaan megalähetykseen liittyen sekä muuta YleX:ään liittyvää yllättävääkin sisältöä! Tapaninkalenteri huipentuu viimeiseen 26. luukkuun, joka aukeaa tapaninpäivän aamuna. Tutustu kalenteriin!

Fiilistelyä tulevasta saat Tapanin Dancet -Facebook-tapahtumasivuilta ja katsomalla alla olevan videon:

OSALLISTU TAPANIN DANCET -FACEBOOK-TAPAHTUMAAN

Lähteet: YleX