Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet JVG:n kappaleesta Voitolla yöhön?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

JVG // Kuva: https://www.facebook.com/jvgvirallinen

Kuka? JVG: Voitolla yöhön

Mitä? Jare Brandin ja Ville Gallen muodostama JVG työstää parhaillaan kolmatta studioalbumiaan, joka on tarkoitus julkaista helmikuussa 2014. Levyn ensimmäinen single on nimeltään Voitolla yöhön. Tekijöiden mukaan kyseessä on tsemppausbiisi, joka tarjoaa niin vanhaa ja tuttua JVG:tä kuin myös uutta soundia. Kappaleessa pikku fiitin heittää Häissä-hitistä tuttu Märkä-Simo.

Hä? Uuden musiikkivideon kuvauksissa JVG jakoi ohikulkijoille rahaa, cd-levyjä ja taulutelevisioita. Kaverit JVG jakoi rahaa, levyjä ja televisioita ohikulkijoille uuden musiikkivideonsa kuvauksissa, että idea syntyi Notorius B.I.G.:n kappaleesta Mo Money Mo Problems.