Hyppää pääsisältöön

Vietä tuoliton tammikuu –Prisma Studio etsii seisojia

tuoli
tuoli Kuva: yle tappava tuoli

Istuminen tappaa! Se aiheuttaa sairauksia ja lisää jopa kuolemanriskiä. Tämä on todistettu monissa tutkimuksissa.

Siksi on aika viettää tuoliton tammikuu. Prisma Studio etsii nyt ihmisiä, jotka haluavat viettää todellisen ryhtikuukauden. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lupaat kaikin konstein välttää tuoleja ja vastaavia koko tammikuun ajan.

Suurin osa arjen toiminnoista nimittäin onnistuisi mainiosti seisoenkin tai miksei myös makuuasennossa. Toki haasteellisiakin tilanteita on, kuten esimerkiksi joukkoliikenteessä, koulussa tai kokouksissa –vessoista nyt puhumattakaan….

Tuolittoman tammikuun viettäjiltä toivomme istumispäiväkirjaa, johon merkitset jokaisen lankeamisesi tuolin käyttämiseen. Odotamme myös kuvauksia ja kännykkäkuvia siitä, millä konsteilla olet onnistunut välttämään jo väistämättömältä näyttävän pakon istahtaa. Ryhmää varten perustamme nettiin vertaistukiryhmän.

Voit myös haastaa mukaan isomman joukon, kuten työkaverisi, harrastusporukkasi tai perheesi.

Jos tämän lukee joku exremeen taipuvainen hurjapää, joka lupaa olla –tai ainakin yrittää olla- koko tammikuun istahtamatta kertaakaan, juuri sinua etsimme erityisesti. Sinua tarvitsisimme koehenkilöksi Prisma Studion juttuun tästä aiheesta.

Ilmoittautumiset osoitteeseen prisma.studio@yle.fi , mukaan ainakin nimi, ikä ja yhteystiedot ja mielellään vähän enemmän kuvailua itsestäsi. Näitä tietoja ei julkisteta. Ja jos sellainen hurjapääistumaton löytyy, niin sama osoite, mutta laita jo otsikkokenttään sana ”extreme-seisoja” :-)

Helpoin tapa ilmoittautua Tuolittoman tammikuun viettäjäksi/kannattajaksi on klikata itsensä mukaan tapahtumaan Facebookissa, tässä linkki.

Kommentit