Hyppää pääsisältöön

YleX:n #joulusinkku hurmasi: Kuuma kuin joulusauna

YleX:n maanantaina julkaistu #joulusinkku hiveli kuuntelijoidemme tylsistä jouluveisuista turtuneita korvakäytäviä ja glögin pehmentämiä musiikkinystyröitä. Lämpimän vastaanoton sai myös biisiin tehty musiikkivideo, jolla vierailee itse Musta Barbaari.

#joulusinkku featuring Musta Barbaari

YleX:n #joulusinkku on vuorokauden aikana kerännyt satoja ihastuneita kommentteja sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme. Voikin sanoa, että biisi videoineen sai enemmän kuin lämpimän vastaanoton.

- Biisi on kuin 120-asteinen joulusauna. Tänä vuonna voi kuunnella Mutteri-Masaa ja kumppaneita twerkkaamassa kuusta vasten. Lyhyesti mutta ytimekkäästi: Biisi toimii, Saunatonttu kommentoi.

Kuusta vasten twerkkaileva joulupukki herätti erityistä hilpeyttä myös monissa muissa.

- Aiemmatkin YleX jouluveisut ovat olleet hyviä ja hauskoja, mutta tänä vuonna ylititte kyllä itsenne. Joulukuusta vasten twerkkaaminen aiheutti spontaania repeilyä, Mikko kirjoittaa.

Kappaleen lauluosuuksista vastaavat Ile, Matti, Aino, Mäkkäri ja Viki saivat kukin säkkikaupalla kiitosta. Varsinkin YleX Jatkojen kultakurkun Tonin suoritus sai niin rivakkaotteisesti rakastuneen vastaanoton, että monilta mimmeiltä oli tipahtaa hillot tortuista.

- Wau, en ole koskaan nähnyt noin komeata ja laulutaitoista joulukuusta! Tämä on kyllä thoudellakin joulun ykköshitti!

Monille sinkkujoulua viettävälle kappale toi suurta lohtua.

- Melkein jo ehdin masentua tulevasta yksinäisestä joulusta, mutta tämä kyllä pelasti paljon.

- Kappaleen sanoitukset "Meil sinkuilla jouluna tubekin o punanen", kuulostaa vähän liiankin tutulta, Saunatonttu kuittaa.

YleX Jatkojen Illan valinnassa biisi sai huimat tykkäyslukemat, 88 prosenttia. YleX Iltapäivän ja JVG:n YleX:n joulubiisi sai JVG:ltä ja Sini Sabotagelta täydet kympitbiisi sai Jarelta, VilleGallelta ja Sini Sabotagelta täydet kymmenen pistettä. Kappaleen kiitosta saaneet sanoitukset löytyy YleX:n Tapaninkalenterista. Katso joulun kovin paketti!

Lähteet: YleX, Facebook, YouTube