Hyppää pääsisältöön

Ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa Isac Elliotin elämään – katso dokumentti

Radio X3M seurasi syksyllä Isac Elliotin elämää viiden päivän ajan. Dokumentissa sukelletaan nuoren popparin menoon kotona ja hotelleissa sekä nähdään miten hysteerisiä norjalaiset fanit voivat olla.

Isac Elliot YleX:n vieraana // Kuva: Maria Rautio

Isac Elliot esiintyi 3. marraskuuta loppuunmyydyllä Oslon keikalla. Radio X3M heittäytyi nuoren popparin matkaan viiden päivän ajaksi ja tutustui tämän elämään niin kotona kuin konserttilavoilla. Dokumentissa nähdään millaista on supertähden arki koirien paijaamisesta sohvalla lököilyyn ja läksyjen tekemiseen. Näyttävin ero tavallisen teinipojan arkeen lienee tähden kodin pihalle kertynyt kiljuva fanilauma.

Dokumentissa tutustutaan myös Isacin ja tämän isän Fredi Lundénin suhteeseen. Isä seuraa vielä poikaansa joka paikkaan, pitää tästä huolta ja antaa neuvoja. Isacin pr-johtaja Kari Holmgrenin mukaan isän rooli on nuoren popparin urassa erittäin tärkeä.

- Olisi vaikea kuvitella, ettei Fredi olisi kaikkialla mukana. Heillä on todella vahva symbioosi keskenään ja Isac voi luottaa kaikessa isäänsä, Holmgren kuvailee.

- Välillä me otamme yhteen, mutta kukapa isä ei ottaisi teini-ikäisen poikansa kanssa. Kotona hän on ihan normaali teini-poika, meillä pidetään pizza-illallisia ja välillä hän on arestissa tai kännykänkäyttökiellossa, Fredi kertoo.

Norjan reissuun mahtuu niin esiintymisiä lastensairaalan faneille sekä tv-esiintyminen, jonka päätteeksi studion lavalle hyökkäsi satapäinen hysteerinen fanilauma idoliaan halaamaan. Nuorukainen saakin käydä erittäin laajan tunneskaalan läpi äkillisen julkisuutensa vuoksi.

- Mietin paljon hänen jaksamistaan. 12-vuotiaalle tässä kaikessa on aika paljon käsiteltävää. Mutta uskon, että suurella tukiverkostolla hän tulee pärjäämään, Fredi toteaa.

35-minuutin dokumentti nähdään Yle Fem -kanavalla jouluaattona 24. joulukuuta. Tv-esityksen jälkeen dokumentti on katsottavissa suomeksi tekstitettynä 30 päivän ajan Areenasta. Joulupäivänä TV2 puolestaan esittää kello 19.10 Tuukka Temosen ohjaaman Unelmana Isac Elliot -dokumentin.

Lähteet: Radio X3M