Hyppää pääsisältöön

Niina Lahtinen: Olen intohimoinen kulkustenhelistelijä

YleX Iltapäivän neljäntenä Tonttukokelaana kävi näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Niina Lahtinen, joka on tuttu muun muassa Hyvät ja Huonot Uutiset -ohjelmasta. Tammikuussa hän tähdittää uutta Siskonpeti-sarjaa.

Niina Lahtinen YleX Iltapäivän Tonttukokelaana. // Kuva: Jenni Poikelus

Uudessa Ylen uutuussarjassa näyttävä tähtikaarti – katso trailerisketsisarjassa esiintyvä Niina Lahtinen kävi YleX Iltapäivän haastavassa Tonttuhaastattelussa. Hän osoitti heti alkuun potentiaalia vuoden Tontuksi selostamalla suhteestaan kulkusiin.

- Olen intohimoinen kulkustenhelistelijä. Varsinkin sellaisten kulkusten, joissa on varsi mukana. Olen konkari. Tasanen jyystö on minun hommani, mutta välillä on kiva ottaa intervalli-tyyppisiä pyrähdyksiä sinne väliin, Niina selostaa.

Tonttukokelaalla oli myös selkeä näkemys täydellisestä paketista.

- Sehän on selvää, että kova ja iso paketti on paras mahdollinen. Kotona saan hyvin pieniä paketteja, joskus pehmeitä, joskus kovia ja puolikovia. Kaikista tulee kuitenkin jouluinen tunnelma huoneeseen ja antamisen ilo se on se juttu.

Niina on myös valmistautunut jäämään joulupukin varjoon ja kertoo olevansa varjomestaritonttu.

- Olen työskennellyt sellaisessa tiimissä jo pitkään, missä on yksi tummapartainen tonttu siinä keskellä. Hän jyrää meitä muita. Jään itse asiassa kaikkien varjoon siellä, hän kertoo.

Jokainen Tonttukokelas saa tehtäväkseen koristella pipari 45 sekunnissa. Katso miten Niina Lahtinen suoriutui tehtävästä!

Lähteet: YleX Iltapäivä