Hyppää pääsisältöön

VilleGalle: Olen itkenyt melkein koko aamun

JVG otti haltuun tällä viikolla neljännen Rytmibarometrivoittonsa. Menestyksestä huolimatta VilleGalle on itkenyt lähes koko aamun, koska ei pääse tänään oman keikkansa takia Sini Sabotagen levyjulkkareihin.

VilleGalle

Viikon Rytmibarometri-voittaja on JVG!kuultiin tällä viikolla neljä hyvin erilaista kappaletta. Viikon aloitti Twerkkausta, räppäreitä ja joulupukki - katso kuvat YleX:n PikkuYoluista!JVG ja heidän uusi biisi Voitolla yöhön. Tiistaina rokattiin ruotsalaisittain, kun The Soundsia Suomen kiertueella lämpännyt Viktor & The Blood kajautti ilmoille uutta musiikkia. Keskiviikkona siirryttiin tanssilattian puolella Nausen tahdissa ja viikon päätti Pete Parkkonen tekee paluun suomen kielellä – taustalla Isac Elliotin tuottaja

Viikon kaksi kotimaista kilvoitteli viime metreille asti Rytmibarometriviikon voitosta, mutta niinhän siinä kävi, että tällä kertaa JVG lähtee 77 prosentin yläpeukutuksella Voitolla yöhön! Tämä tarkoittaa kaksikolle jo neljättä Rytmibarometrivoittoa. Aiemmin JVG on hurmannut peukuttajat kappaleilla Nelisilmä, Häissä ja Mitä sä siit tiiät.

- Hyvältähän se tuntuu, kun huijataan oikeita muusikoita ja voitetaan skaba, VilleGalle kommentoi voittoa.

Räppärin mukaan neljäs voitto johtuu vilpistä.

- Me hakkeroimme ne hommat, VilleGalle nauraa.

Rytmibarometrin Vuoden Paras: Jare ja Villegalle:Nelisilmä!ja aikoo voittaa Rytmibarometrin jatkossakin.

- Totta kai tulee viides, kuudes ja seitsemäskin kerta. Meidän uusi levyhän on vasta tulossa, mies sanoo itsevarmana.

Voitosta huolimatta muusikolla on ollut tänään raskas päivä.

- Olen melkein koko aamun itkenyt sitä, että Sini Sabotagelle esikoislevyn teko oli kova koululevyjulkkarit on tänään Helsingissä ja me lähdemme Jaren kanssa Ouluun keikalle. Harmittaa, kun pitäisi olla ovella kättelemässä kaikkia, räppäri tuskailee.

Sini Sabotagen debyyttialbumin julkaisua juhlitaan tänään 6. joulukuuta Teatteri Forumissa Helsingissä.

Lähteet: YleX Iltapäivä