Hyppää pääsisältöön

Mediatiedote: Uuden Musiikin Kilpailun lipunmyynti alkaa 11.12.

Kuva: yle uuden musiikin kilpailu

Uuden Musiikin Kilpailun lipunmyynti alkaa keskiviikkona 11.12. klo 9. Lippuja tulee myyntiin Peacock-teatterin suoriin karsintoihin 11.1., 18.1. ja 25.1. sekä Barona Areenan finaaliin 1.2. Liput alkaen 17,50 € Lippupalvelusta.

Karsinnoissa ja finaalissa esiintyy Uuden Musiikin Kilpailun parhaimmisto. Lavalle nousevat myös vierailevat tähdet.

Kuluvan kauden finalistit paljastettiin 10.12. suorassa stream-lähetyksessä klo 12 osoitteessa yle.fi/umk. UMK-kilpailijoina tällä kaudella nähdään Lauri Mikkola, Clarissa feat. Josh, MadCraft, Mikko Pohjola, Jasmin Michaela, Hukka ja Mama, Hanna Sky, MAKEA, Dennis Fagerström, Softengine, Lili Lambert ja MIAU.

Uuden Musiikin Kilpailussa 12 artistia kilpailee pääsystä Euroviisuihin toukokuussa 2014. UMK YLE TV2:ssa lauantaisin 28.12. lähtien. Finaali Barona Areenalla 1.2.

Yksi biisi voittaa sata miljoonaa kuulijaa.
yle.fi/umk
#UMK14

Lisätiedot:
Anssi Autio, 040 749 0047, anssi.autio@yle.fi
Haastattelupyynnöt:
Mari Wainio, 040 828 0508, mari@mellakkahelsinki.fi

 • Softengine on UMK-voittaja ja Suomen euroviisuedustaja 2014

  Superjännittävä UMK-finaali huipentui Espoon Barona Areenalla, kun yleisö- ja tuomariäänin Softengine kappaleellaan Something Better ylsi UMK-voittajaksi ja edustamaan Suomea ensi toukokuussa Eurovision laulukilpailuun Kööpenhaminaan.

 • Krista Siegfrids tähdittää UMK:n tiheätunnelmaista finaalia

  Kahdeksan biisiä, kahdeksan esittäjää – vain yksi lähtee tuomari- ja yleisöäänin edustamaan Suomea Eurovision laulukilpailuihin Kööpenhaminaan toukokuussa. Suora lähetys nähdään lauantaina 1.2. Yle TV2:ssa, Yle Radio Suomessa, Yle Radio Vegalla ja Yle X3M:llä klo 21 lähtien.

 • UMK - Semifinaalin tulokset

  Huiman intensiivisessä suorassa lähetyksessä yleisöäänin finaaliin menivät Lauri Mikkola: Going Down, Clarissa feat. Josh Standing: Top Of The World, Mikko Pohjola: Sängyn reunalla, MadCraft: Shining Bright, MIAU: God/Drug sekä Hukka ja Mama: Selja . UMK-finaalin suora lähetys Barona areenalta nähdään Yle TV2:ssa ja Yle HD:ssa la 1.2. klo 21.00.

 • Semifinaalin esiintymisjärjestys ja äänestysnumerot

  UMK-jännitys tiivistyy ensi lauantaina 25.1. Yle TV2:ssa klo 21, kun kahdeksan UMK-artistia kisaavat paikasta finaaliin. Viimeisiä finaalipaikkoja tavoittelevat MadCraft, Hukka ja Mama, Lauri Mikkola, Jasmin Michaela, Dennis Fagerström, MIAU, Mikko Pohjola sekä Clarissa feat. Josh Standing. Yleisöllä on kaikki valta lauantaina, sillä kuusi artistia pääsee finaaliin ainoastaan yleisön äänillä.