Hyppää pääsisältöön

YleX Viikon albumit 2013 -uusinnat

YleX:n Viikon albumi -sarjan vuoden parhaimmat palat uusitaan vuoden 2014 alkuun saakka.

YleX Logo

Viikon albumi -sarja jää perinteiselle joulutauolle, jonka aikana uusitaan parhaimmat palat kuluneen vuoden merkittävimmistä kotimaisista albumikokonaisuuksista.

Käsittelyssä ovat kaikki sarjassa mukana olleet 2013-vuonna julkaistut levyt:

Jätkäjätkien uusimmalla levyllä on rankempaa mustaa ja säihkyvämpää valkoista, Tässä on vuoden positiivisin levy, Yhteisöllisyys ja rohkeus synnytti uuden tähden suomalaiselle poptaivaalle , Kosminen yhteensattuma synnytti Suomen kansainvälisimmän räpalbumin, Haloo Helsinki! näyttää todelliset kyntensä , Vuosikymmenen ajan salattu suomalaisase on vihdoin valmis maailmanvalloitukseen, Valaistunut tamperelaisriimittelijä rohkaisee jokaista uskomaan itseensä, CMX:n viimeisin albumi otti aikansa ja uhrinsa, Mikko Von Hertzen vertaa veljesten uutta levyä seksiaktiin, Raappana tarjoaa sulateltavaksi vuoden suurimman reggaejärkäleen, Uudella albumillaan Samae Koskinen seuraa Paul Ankan ohjenuoraa, Reckless Love taantui lähteilleen ja teki äärimmäisen tukkahevilevyn!, PistePiste paljasti albumilla sielunsa, mutta saattoi kiukutella tyhjällä vatsalla ,Näyttelevä pop-lupaus kiusoittelee mutta ei halua loukata ketään, Pariisin Kevät teki mystisyyttä ja maagisuutta etsivän albumin, Cheekin uuden albumin biisit tunkivat räppärin uniin, Henkinen irtiotto ohjasi Jenni Vartiaisen entistä suuremman pop-tulkinnan maailmaan,Robinin kolmas levy kosii monipuolisuudellaan myös vanhempaa yleisöä, Satellite Stories aikuistui uuden levyn myötä, Stig haluaa saada suomalaisen miehen itkemään, Kovin kotimainen elektrokaksikko palaa new agen voimalla, Suomiräpin uudet pelastajat, Suomiräpin pieni suuri mies nousee tuoreella levyllään uusiin mittoihin, Astrid Swan sekoittaa poppiinsa sinfoniaa, harmoniaa sekä ihmissuhdekoukeroita , Asa kasvoi uudella levyllään kaljaräppiin sekä Sini Sabotagelle esikoislevyn teko oli kova koulu .

Kuuntele parhaimpia paloja vuoden 2013 Viikon albumeista vuoden 2014 alkuun saakka YleX:stä joka arkipäivä Uuden musiikin aamu- sekä iltavuoroissa sekä lauantaisin Uuden musiikin aamuvuoron Viikon parhaat -lähetyksissä!

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu