Hyppää pääsisältöön

UMK-tuomari Redrama: MIAUn kommenteista tuli miehekäs olo

Uudet UMK-kilpailijat julkistettiin tiistaina 10. joulukuuta. Tuomaristossa istuvat tänäkin vuonna Redrama, Toni Wirtanen, Tomi Saarinen ja Aija Puurtinen.

Redrama/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

_UMK-_tuomari Redrama on tyytyväinen tuomariston tekemiin kilpailijavalintoihin.

- Hyvältä näytti, nyt kun näin kilpailijat stailauksen jälkeen. Tärkeintä oli kuitenkin se, että saimme kuunnella biisit livenä. Tuli tosi hyvä fiilis valinnoista. Meillä on todella hyviä bändejä ja artisteja mukana, Redrama iloitsee YleX:lle.

Räppäri kuitenkin painottaa, että vielä on paljon töitä edessä.

- Kitara käteen vaan ja kirjoittamaan biisejä. Samaa, mitä mä teen. Valitettavasti kesti aika kauan tajuta, että se on mulle ainut tapa tehdä. Ennen tein levyjä, kun oli pakko. Nykyään teen biisejä aina, kun on aikaa, muusikko kertoo.

- Kilpailu on nykyään kovempi kuin ennen. Tosi paljon kovempia biisejä pitää tehdä menestyäkseen, Redrama jatkaa.

Moni on pitänyt Redraman tuomarilinjaa lepsuna, mutta UMK-kilpailija MIAU: Toni Wirtanen on meidän mussukka

- Voi, kiitos tästä. Olen kuullut viime UMK:sta lähtien, että olen liian kiltti. Toiset tuomarit kiusaavat mua siitä, että olen kiltti suomenruotsalainen, joka ei uskalla koskaan sanoa ei. Kiitos MIAUn tytöille, että sanoivat niin. Mulle tuli miehekäs olo, Redrama fiilistelee.

Redraman mielestä osa kilpailijoista on jo valmiimpia lavalle kuin muut. Hän varoittaa, ettei show'sta kannatta tehdä liian näyttävää, jos se ei tunnu omalta.

- Tässä voi mennä myös överiksi, jos miettii liikaa ulkomusiikillisia asioita. Se on tosi vaarallinen suo. Olennainen asia on ääni ja läsnäolo lavalla. Mikään keikka ei voi vakuuttaa mua, jos artisti ei elä siinä hetkessä, mies neuvoo.

MIAU

Lue myös: UMK-kilpailija MIAU: Toni Wirtanen on meidän mussukka

Lähteet: YleX