Hyppää pääsisältöön

Ihana Elisa jatkuu satojen toiveiden saattelemana

Areenan romantiikan syksyn viimeinen sarja Ihana Elisa saa jatkoa Areenassa. Sarjasta on tullut Yleen satoja jatkotoiveita.

Kauniit Pohjois-Italian maisemat, linnanherran ja hänen alaisensa elämä ja loputtomat juonittelut jaksavat kiehtoa katsojia vuodesta toiseen. Ja tietenkin se Elisan rooli oikeudenmukaisuuden ikeenä on hienon tarinan avain.

Sarjaa julkaistaan tuttuun tapaan neljä jaksoa viikonloppuisin, kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Toisessa kaudessa on 26 osaa ja kolmannessa Ihanan Elisan tyttäressä on 16 osaa.

Niille, jotka eivät sarjaa vielä tunne, ensimmäisen kauden jaksot ovat katsottavissa Areenassa tammikuun loppuun.

Ihana Elisa Yle Areenassa

Kommentit
  • Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan käyttö äly-tv-laitteilla kasvoi vuoden 2020 aikana 100%. Aiemmat eri päätelaitteille tehdyt äly-tv-sovellukset on tehty vuosien varrella eri kumppaneiden kanssa. Vuoden 2021 aikana julkaistavat sovellukset tehdään Yle Areenan omassa tiimissä. Uudistuksen myötä sovelluksen käyttökokemus paranee ja sisällöt löytyvät paremmin. Meille sovellusten jatkokehitys on helpompaa.

  • Näin käytät Yle Areenaa autossa

    Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

    Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.