Hyppää pääsisältöön

Ihana Elisa jatkuu satojen toiveiden saattelemana

Areenan romantiikan syksyn viimeinen sarja Ihana Elisa saa jatkoa Areenassa. Sarjasta on tullut Yleen satoja jatkotoiveita.

Kauniit Pohjois-Italian maisemat, linnanherran ja hänen alaisensa elämä ja loputtomat juonittelut jaksavat kiehtoa katsojia vuodesta toiseen. Ja tietenkin se Elisan rooli oikeudenmukaisuuden ikeenä on hienon tarinan avain.

Sarjaa julkaistaan tuttuun tapaan neljä jaksoa viikonloppuisin, kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Toisessa kaudessa on 26 osaa ja kolmannessa Ihanan Elisan tyttäressä on 16 osaa.

Niille, jotka eivät sarjaa vielä tunne, ensimmäisen kauden jaksot ovat katsottavissa Areenassa tammikuun loppuun.

Ihana Elisa Yle Areenassa

Kommentit
  • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

    Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

    Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.

  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.