Hyppää pääsisältöön

Twerkkaa #joulusinkun tyyliin – voit voittaa hytin Parasta ennen -risteilylle!

#joulusinkussa twerkataan kuusta vasten, mutta mitä vasten sinä heilutat takamustasi? Lähetä meille kuva ja voit päästä YleX:n supersuositulle Parasta ennen -risteilylle.

#joulusinkku-joulukortti // Kuva: Hanne Kautto / YleX

YleX:n menestyksekkään #joulusinkku-kappaleen vuoksi järjestämme kuuntelijoillemmekin tilaisuuden liittyä twerkkauksen iloiseen juhlaan. #joulusinkun sanoissa lauletaan kuusta vasten twerkkauksesta, mutta nyt me haluamme nähdä mitä vasten te twerkkaatte! Ota muuvsit haltuun, osallistu kilpailuun ja voit voittaa upeita palkintoja!

Palkitsemme kymmenen parasta twerkkaus-kuvaa YleX-sukilla ja juontajien joulutervehdyksellä. Näistä kymmenestä kolme parasta saa itselleen uniikin YleX-läppärilaukun ja upein twerkkaaja voittaa itselleen neljän hengen hytin 20.3.-14 järjestettävälle Parasta ennen -risteilylle.

Toimi näin:

1. Ota kuva itsestäsi twerkkaamassa jotain vasten (twerkkauksen kohde voi olla se kuuluisa kuusi, liikennemerkki tai vaikkapa työkaveri).

2. Julkaise kuva Instagramissa #joulusinkku ja #ylex -tunnisteilla (jos et ole Instagramissa, voit lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen ylex.skabat@yle.fi ja me julkaisemme kuvan puolestasi YleX:n omalla Instagram-tilillä).

3. Nauti twerkkaus-kuvista ja jää odottamaan yhteydenottoa. Julkistamme voittajat perjantaina 20.12. YleX Iltapäivässä.