Hyppää pääsisältöön

YleX Jatkojen Viki shokissa - mies huijattiin sonnustautumaan kalakukkoasuun

YleX Jatkojen hyväuskoinen herrasmies Viki joutui ilkikuristen työkavereidensa källittämäksi ja mies joutuu kiskomaan ylleen astetta erikoisemmat vermeet Kuopion YleX Popklubille.

Viki valmistautuu innokkaana savolaisen perinneruoan maisteluun.

Kun suunnataan YleX Popklubipuuhissa Savon sydämeen Kuopioon, on YleX:n väellä mukanaan jotakin teemaan sopivaa, nimittäin kalakukkoasu. Siitä, kuka onnekas asuun pukeutuu, käytiin YleX:n toimituksessa tiukka vääntö. YleX Jatkojen Viki sai kunnian sonnustautua Kuopion teemaan sopivaan asuun, mutta ilman vilunkipeliä ei tämä osa Vikille langennut.

Jatkojen puumantai-lähetyksessä Vikille selvisi, kuinka kalakukon rooli oli hänelle päätynyt, mutta ennen huijauksen selviämistä mies oli tyytynyt kohtaloonsa.

- Minähän tämän fishcockin asun joudun laittamaan päälleni. Mullahan asuu siellä sukua ja olen niitä kutsunut sitten katsomaan tätä, kun minä ylpeänä siellä edustan Eerikkilän sukua. Nyt ne tulee sinne ja näkee minut tämmöinen kalan ja kukon sekoitus ylläni, Viki kertoo aavistuksen katkera sävy äänessään.

Pian tämän toteamuksen jälkeen Vikille kuitenkin selvisi, kuinka sekä YleX Iltapäivän Mäkkäri, että Aamun Ile ja Matti, sekä juontokaveri Toni olivat kaikki olleet mukana jekuttamassa viattoman Jatkojen miekkosen tähän kyseenalaisehkoon kostyymiin. Keplottelussa oli käytössä niin sanottu kahden pipon taktiikka. Kuuntele koko juonikuvio alta!

Lähteet: YleX Jatkot