Hyppää pääsisältöön

Katso parhaat palat Oslon VG-listan konsertista – mukana myös Isac Elliot

Yle Live esittää parhaat palat Oslossa kesäkuussa pidetystä VG-listan ulkoilmakonsertista, jossa esiintyivät muun muassa Isac Elliot, Jason Derulo, The Wanted, Madcon, Rudimental ja euroviisuvoittaja Loreen.

Isac Elliot Norjassa 2013 // Kuva: Charlotta Munsterhjelm/ Yle

Juhannusaattona Norjan pääkaupungissa Oslossa järjestettiin jättimäinen ulkoilmakonsertti, jossa esiintyi niin norjalaisia suuruuksia kuin ulkomaisiakin tähtiesiintyjiä. Norjan musiikkimyyntiä mittaavan ja albumien myyntilistoja julkaisevan VG-listan konsertissa esiintyi myös Suomen oma poika, Isac Elliot.

Isac esittää hittinsä New Way Home kohdasta 15.01 alkaen. Poppari esiintyi Norjassa uudemman kerran marraskuussa Isac Elliotin neljä päivää Norjassa - hysteriaa, jättikeikkoja ja sairaalaesiintymisiä faneille.

Lähteet: Yle Live