Hyppää pääsisältöön

Family Guyn suosikkihahmo heräsi kuolleista

Yhdysvaltalaisen Family Guy -sarjan päähenkilöihin sarjan alusta lähtien kuulunut hahmo jäi muutama viikko sitten auton alle ja menehtyi. Sunnuntaina nähdyssä jaksossa hahmo kuitenkin heräsi joulun ihmeenä henkiin.

Brian ja Stewie // Kuva: FOX

Family Guyn suosikkihahmon kuolema järkytti sarjan fanitFamily Guy -piirrossarjan Griffinin perheen koiran Brianin jääneen auton alle ja menehtyneen.Family Guyn tuottaja paljastaa: Tapamme tulevalla kaudella yhden Griffinintappavansa yhden Griffinin perheenjäsenen parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella.

Vaikka sunnuntaina esitetyn joulujakson alkuteksteissä Brian tilalla nähtiin perheen hankkima uusi lemmikki, onnistui perheen kuopus Stewie aikamatkailun avulla estämään rakkaan lemmikkinsä kuoleman. Sarjan luoja Seth MacFarlane piti Brianin palaamista sarjaan ilmiselvänä.

Skip Twitter post

Verkkoon perustettiin Brianin kuoleman jälkeen adressi, jossa vaadittiin hahmon herättämistä henkiin.

- Family Guy ja Fox menettävät katsojansa, ellei Brian Griffiniä palauteta sarjaan, kuuluu vetoomuksen allekirjoittaneiden katsojien kenties läpimennyt uhkaus.

Lähteet: The Huffington Post