Hyppää pääsisältöön

Flow Festivalin tunnelmia tammikuussa Yle Teemalla

Kaksiosaisessa Yle Live -dokumentissa nähdään musiikkitaltiointien lisäksi yleisön ja artistien tunnelmapaloja elokuiselta Flow Festivalilta.

Austra // Kuva: facebook.com/austraofficial

Yle Teemalla 5. ja 6. tammikuuta nähtävässä kaksiosaisessa ohjelmassa aikamatkataan loppukesään, kun Flow Festivalia juhlittiin kymmenettä kertaa. Helsingin Suvilahden vanhalla voimala-alueella järjestetty kaupunkifestivaali tarjosi jälleen kokonaisvaltaisia elämyksiä musiikin, elokuvien, visuaalisen ja esittävän taiteen sekä laadukkaan ruoan parissa.

Yle Live -dokumentissa Flow'n monipuolisesta musiikkiohjelmistosta nähdään muun muassa Nick Cave & The Bad Seeds, Cody ChesnuTT, Austra ja Ebo Taylor sekä kotimaiset Rubik, K-X-P, Aino Venna ja Samae Koskisen Korvalääke. Dokumentin juontaa Veli Kauppinen ja ohjaa Kimmo Kajasto.

- Olemme tyytyväisiä, että pitkään keskusteltu yhteistyö Ylen kanssa toteutui näin hienolla tavalla – ja juuri kymmenennen Flow Festivalin aikaan. Vaikkakin ohjelman pääpaino on lyhyehköissä keikkataltioinneissa, vangitsee se Flow'n tunnelman hienosti ja avaa myös tapahtuman muuta tarjontaa ja uniikkia Flow-elämystä, Flow Festivalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio kertoo.

Ensimäinen osa Yle Teemalla sunnuntaina 5.1. klo 21.20 tai Yle Areenassa. Toinen osa Yle Teeman Musiikin päivässä maanantaina 6.1. klo 21.20 tai Yle Areenassa.

Yhdestoista Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 8.–10.8.2014. Rajoitettu määrä Flow Festivalin joululippuja on myynnissä joulukuun loppuun saakka tarjoushinnalla Tiketissä.

Lähteet: Flow, Yle