Hyppää pääsisältöön

Istuminen on niin so last season- tule mukaan tuolittomaan tammikuuhun!

Istuminen tappaa! Useiden tuntien istuminen päivässä lisää monien sairauksien kuten sydänkohtauksen riskiä huomattavasti. Lopeta istuminen ennen kuin se on liian myöhäistä.

Kaikkein vaarallisinta on yhtäjaksoinen pitkäaikainen istuminen, jota me harrastamme aivan liian paljon. Laskemme ensin takamuksemme pehmeällä toimistotuolille ja siirrämme sen istumisasentoon kotisohvalle. Edes päivittäinen tunnin liikunta-annos ei poista istumisen riskejä. Eikö olisi aika nostaa peput penkistä? Tule mukaan Tuolittomaan tammikuuhun!

Prisma Studio haastaa ihmisiä mukaan välttämään tuoleja koko tammikuun ajaksi. Onneksi suurin osa istumistilanteista on helposti vältettävissä, mutta toki mielikuvitustakin pääsee käyttämään esimerkiksi kokouksissa, joukkoliikenteessä ja vessassa. Tule mukaan kokeilemaan onnistuuko sinulta tammikuu ilman tuoleja, voit myös haastaa mukaan isomman joukon, kuten työkaverisi, harrastusporukkasi tai perheesi. Tarjoamme nettitukea tammikuusta alkaen, ryhmä löytyy täältä. Voit myös klikata itsesi tuolittoman tammikuun viettäjäksi. Täältä löydät lisätietoa osallistumisesta.

Kommentit