Hyppää pääsisältöön

Kultainen Venla -ehdokkaat julkaistu – mukana myös #lovemilla ja YleX:n Mäkkäri

Vuoden 2013 parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan tammikuussa Kultainen Venla -gaalassa. Ehdokaslistalla komeilevat muun muassa Docventures, #lovemilla ja YleX Iltapäivästä tuttu Suomen surkein kuski -juontaja Juuso Mäkilähde.

Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde // Kuva: Juliana Harkki

Televisioakatemia ry:n jäsenet ovat valinneet Kultainen Venla -kilpailun finalistit. Yle TV2:lla puhuttanut Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin Docventures-dokumenttisarja on ehdolla vuoden ajankohtais- ja asiaohjelmaksi ja Suomen parhaita stand up -koomikoita etsivä TV2:n Naurun tasapaino vuoden komedia- ja sketsiohjelmaksi.

Ylen kaikkien aikojen suosituin nuortensarja #lovemilla puolestaan kisaa vuoden lasten- ja nuortenohjelman tittelistä ja sydänkäpysiä amerikansuomalaisille miehille TV2:lla etsivä Love Connection taas vuoden reality-sarjan voitosta.

Myös yleisöllä on mahdollisuus valita oma suosikkiohjelmansa ja -esiintyjänsä. Vuoden tv-esiintyjän paremmuudesta kisaa myös YleX Iltapäivästä tuttu Juuso "Mäkkäri" Mäkilähtö... anteeksi Mäkilähde, joka juontaa myös Suomen surkein kuski -ohjelmaa. Mäkkäriä kuultiin myös vuoden 2013 YleX:n Aino ja Mäkkäri juontavat Euroviisut suomalaiskatsojilleYleX Iltapäivän Ainon aisaparina.

Tsekkaa kaikki ehdokkaat ja käy äänestämässä suosikkiasi!

Lähteet: Kultainen Venla, YleX