Hyppää pääsisältöön

Queens Of The Stone Agen Josh Homme: "Maailman paras bändi tulee Ruotsista!"

Truckfightersin Prophet soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte

Truckfighters // Kuva: https://www.facebook.com/truckfighters/info

Pätevän popin lisäksi naapurimaa sikiää edelleen toinen toistaan parempia rockbändejä. Tämä on kaikkien aikojen paras, jos Queens Of The Stone Agen nokkamiestä on uskominen.

"Beatles, Schmeatles; Rolling Stones, Rolling Bones. Truckfighters: that's the good shit." Näin lataa aavikkorockin ja stonertunnelmoinnin kruunamaton kuningas, Josh Homme örebrolaisesta kolmikosta nimeltä Truckfighters.

Vuosituhannen alussa perustettu bändi julkaisee pian neljännen albuminsa _Universe_n, jonka ensimmäinen kosminen kosketus, Prophet ounastelee hyvin seesteistä pörinää triolta, joka osaa ja uskaltaa myös hikoilla. Sensuelli rock-hirviö lainaa kyselemättä sellaisilta suuruuksilta, kuin Nirvana, The Strokes sekä maamiehiltään Kentiltä, jonka hitti, Om du var här kummittelee vahvasti Prophetin kertosäkeistössä. Kaikki on kuitenkin paketoitu huolellisesti stonerrockin tunnusomaisen renttuestetiikkan sekä fuzz-pedaalien suodattamaan kitarapörinään alle.

Onko Ruotsin taistelurekat komeita, kuin Scaniat vai lussuja kuin mopoautot?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).