Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ainon Demoniorava voitti Rumin joulukoriste -äänestyksen

YleX Iltapäivän Ainon mukulana väsäämä Demoniorava-tekele on voittanut Porilaine-lehden Rumin joulukoriste -kilpailun!

Aino fiilisteli kisailijoita

YleX Iltapäivän Ainon hyppysissä 80-luvun puolivälissä syntynyt Demoniorava-niminen joulukoriste on voittanut Porilaine-lehden Rumin joulukoriste -äänestyksen. Aino oli voitosta aivan käsittämättömän iloinen. Hän oli toki valmistellut Oscar-hengessä kiitospuheen YleX Iltapäivän kuulijoille.

- Kiitos äiti ja isä, ilman teitä mua ei olisi. Ja jos ette olisi laittaneet minua sinne päiväkerhoon, en olisi voinut osallistua tähän kisaan. Tämä on oikeasti minulle hirveän tärkeä asia. Tämä on elämäni toiseksi tärkein päivä! Jätän sen ykköspaikan vielä vapaaksi, mikäli jotain parempaa sattuu tapahtumaan, Aino julistaa.

Palkinnoksi hienosta suorituksesta Aino tulee saamaan Pori-aiheisen tuotepaketin. Munakennossa nököttävän kävyn ansiosta Ainosta on kertaheitolla tullut julkkis Porissa.

- Voisin tehdä pienen kiertueen Demonioravan kanssa ja vilkutella rekasta kansalle, Aino suunnittelee.

YleX IltapäivänKultainen Venla -ehdokkaat julkaistu – mukana myös #lovemilla ja YleX:n Mäkkärihieman vaatimattomammassa kategoriassa, nimittäin Kultainen Venla -gaalan vuoden paras tv-esiintyjä -äänestyksessä.

- Sieltä ei kuitenkaan saa Pori-tuotepakettia, Mäkkäri valittelee.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Satakunnan Kansan Porilaine-liite.

Lähteet: YleX, Porilaine