Hyppää pääsisältöön

Osallistu UMK:n stailausskabaan!

Helena Pirhosen näkemys Ilen ja Annen tyylistä. Kuva: Helena Pirhonen skaba

Helena Pirhonen on voittanut #StailaaUMK-skaban. Hän stailaa UMK-juontajat Ile Uusivuoren ja Anne Lainnon suoraan Semifinaalilähetykseen 25.1. yhteistyössä Tommy Kilposen kanssa. Stailausskaban kärkinelikko on nähtävissä UMK:n Facebookissa.

OHJEET:

1) Toteuta asukokonaisuutesi vapaamuotoisena kollaasina (valokuva). Voit lähettää Ilen ja Annen asukuvat joko samassa tai eri kuvissa. Kollaasin voi tehdä vapaalla tekniikalla, esimerkiksi piirtämällä, käyttämällä Polyvorea tai leikkaamalla kuvat lehtikuvista. Osallistu kilpailuun julkaisemalla kuva(t) ehdotuksestasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä hashtagilla #StailaaUMK 9.1.2014 mennessä.

Outi Pyyn näkemys osallistujatyöstä

2) Tuomaristo Outi Pyy, Peppi Lankinen ja Tommy Kilponen valitsevat kolme parasta ideaa UMKplus-lähetyksessä 11.1.2014 klo 20.30 alkaen osoitteessa: http://yle.fi/umk.

3) Kilpailukuvat kerätään "Ile & Anna by .." asupareina UMK:n Facebook-sivulle. Yleisö äänestää voittajan UMK:n Facebook-sivulla 11. – 18.1.2014.

4) Voittaja pääsee Helsinkiin stailaamaan UMK-juontajat Ilen ja Annen suoraan semifinaaliin TV2:lle 25.1.2014 Tommy Kilposen ja Outi Pyyn avustuksella. Voittaja kuittaa samalla itselleen ja ystävälleen liput UMK-finaaliin Barona Areenalle 1.2.2014.

”Stailistin tehtävänä on selvittää, kuka stailattava henkilö on tyyppinä, ja miten hänenelle saataisiin mahdollisimman näyttävä ja tilanteeseen sopiva setti päälle, ilman, että hänelle tulee siinä epämukava olo.” – Stailauskilpailun tuomari & trashionista Outi Pyy

Lisää aiheesta Outi Pyyn blogissa: Tommyksi Tommyn paikalle?

Lisätiedot ja kyselyt: umk@yle.fi

Onnea peliin!

 • Softengine on UMK-voittaja ja Suomen euroviisuedustaja 2014

  Superjännittävä UMK-finaali huipentui Espoon Barona Areenalla, kun yleisö- ja tuomariäänin Softengine kappaleellaan Something Better ylsi UMK-voittajaksi ja edustamaan Suomea ensi toukokuussa Eurovision laulukilpailuun Kööpenhaminaan.

 • Krista Siegfrids tähdittää UMK:n tiheätunnelmaista finaalia

  Kahdeksan biisiä, kahdeksan esittäjää – vain yksi lähtee tuomari- ja yleisöäänin edustamaan Suomea Eurovision laulukilpailuihin Kööpenhaminaan toukokuussa. Suora lähetys nähdään lauantaina 1.2. Yle TV2:ssa, Yle Radio Suomessa, Yle Radio Vegalla ja Yle X3M:llä klo 21 lähtien.

 • UMK - Semifinaalin tulokset

  Huiman intensiivisessä suorassa lähetyksessä yleisöäänin finaaliin menivät Lauri Mikkola: Going Down, Clarissa feat. Josh Standing: Top Of The World, Mikko Pohjola: Sängyn reunalla, MadCraft: Shining Bright, MIAU: God/Drug sekä Hukka ja Mama: Selja . UMK-finaalin suora lähetys Barona areenalta nähdään Yle TV2:ssa ja Yle HD:ssa la 1.2. klo 21.00.

 • Semifinaalin esiintymisjärjestys ja äänestysnumerot

  UMK-jännitys tiivistyy ensi lauantaina 25.1. Yle TV2:ssa klo 21, kun kahdeksan UMK-artistia kisaavat paikasta finaaliin. Viimeisiä finaalipaikkoja tavoittelevat MadCraft, Hukka ja Mama, Lauri Mikkola, Jasmin Michaela, Dennis Fagerström, MIAU, Mikko Pohjola sekä Clarissa feat. Josh Standing. Yleisöllä on kaikki valta lauantaina, sillä kuusi artistia pääsee finaaliin ainoastaan yleisön äänillä.