Hyppää pääsisältöön

DJ Orkidea Tapanin Dancet -erikoislähetyksestä: 30 biisiä 30 minuutissa

YleX:n Tapaninkalenterin luukuissa esitellään Tapanin Dancet -erikoislähetyksen DJ-vieraat. Ensimmäisenä vuorossa on DJ Orkidea.

DJ ORKIDEA // Kuva: facebook.com/orkideadj

DJ Orionin isännöimään Tapanin Dancet -tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään DJ Orkidea, Proteus, Heavyweight, Milla Lehto sekä YleX:n Parasta Ennen -ohjelman Matti Airaksinen. Illan kuudes DJ-vieras on Lenno, joka valittiin kuuntelijoiden äänien perusteella.

Jokaiselle DJ:lle on varattu yksi tunti levysoitinten ääressä. Koko seitsemän tunnin lähetyksen voi radioaaltojen lisäksi seurata myös soitinten välittömään läheisyyteen sijoitettavien kameroiden välityksellä. Studio vastaanottaa koko lähetyksen ajan kommentteja, kuvia ja kysymyksiä kuuntelijoilta shoutboxin, Facebookin, Twitterin ja Instagramin välityksellä.

Jo 20 vuotta levyjä soittanut DJ Orkidea on todella innoissaan Tapanin Dancet -erikoislähetyksestä.

- Siitä tulee erittäin hieno ikkuna elektroniseen musiikkiin ja dj-kulttuurin maailmaan. Siellä on mielettömän hyvä porukka ja DJ Orion on hienosti valinnut musiikillisesti laajan skaalan sanavalmiita ja erilaisia tyyppejä, DJ Orkidea kehuu kollegoitaan.

Hän lupaa itse ainutlaatuisen setin, joka avaa myös tanssimusiikin historiaa.

- Teen puolen tunnin mittaisen modernin tanssimusiikin lyhyen historiikin, jossa on 30 biisiä 30 minuutissa. Se on aika rivakka tahti ja sen tekeminen on ollut pitkä prosessi. Sitä on pitänyt harjoitella, se ei mene ihan lonkalta, mies kertoo.

Lue DJ Orkidean esittely kokonaisuudessaan Tapaninkalenterin 20. luukusta.

Katso Tapanin Dancet YouTube-spotti ja fiilistele tulevaa.

Osallistu myös Tapanin Dancet Facebook-eventiin.

Lähteet: YleX Tapaninkalenteri