Hyppää pääsisältöön

Orkidean oudoin dj-kokemus: Huippusuunnittelija, fetissiklubi ja seksiä keskellä tanssilattiaa

Dj Orkidea muisteli YleX Viikonlopun haastattelussa uransa oudointa dj-kokemusta, johon liittyy huippusuunnittelija Jean Paul Gaultier, fetissiklubi, seksiä keskellä tanssilattiaa ja Jägermeister.

DJ Orkidea // Kuva: DJ Orkidea

Dj Orkidea oli aikoinaan keikalla Berliinissä sijaitsevassa jopa legendaarisella Kitkat-klubilla. Dj:n yllätykseksi paikalle saapui myös yksi maailman tunnetuimpia muotisuunnittelijoita.

- Paikka on Euroopan vanhimpia fetissi-klubeja. Yöllä se on fetissiklubi ja aamulla se muuttuu teknoklubiksi. Olin soittamassa siellä ja Jean Paul Gaultierilla oli ollut ensimmäinen Berliinin show sinä iltana ja hän tuli Kitkat-klubille jatkoille huippumallien kanssa.

Orkidea hämmästeli, että Gaultier tuli klubille, jonka hän mielsi melko rähjäiseksi. Gaultierin paikalla olo ei kuitenkaan ollut keikan erikoisin asia. Aamun pikkutunneilla Orkidean noutaessa palkkiotaan hänet ohjattiin keskelle tanssilattiaa tapaamaan klubin pyörittäjää.

- Sieltä hän löytyikin masturboimasta katsoessaan kun kaksi miestä yhtyy toisiinsa keskellä tanssilattiaa. Kukaan heistä ei edes lopettanut minun saapuessa paikalle.

Klubin pyörittäjä vain kääntyi Orkideaan päin ja kysyi mitä hän oli vailla.

- Vastasin, etten mitään ja asiaan voidaan palata myöhemmin. Menin baaritiskille ja tilasin Jägermeisterin.

Palkka Dj Orkidealle maksettiin sovitusti myöhemmin.

Dj Orkidea on yksi YleX:n Tapanin Dancet -megalähetyksen vierailevista dj:stä. DJ Orionin isännöimään Tapanin Dancet -tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään DJ Orkidean lisäksi Proteus, HeavyWeight, Milla Lehto sekä YleX:n Parasta Ennen -ohjelman Matti Airaksinen. Illan kuudes DJ-vieras on Lenno, joka valittiin kuuntelijoiden äänien perusteella. Jokaiselle DJ:lle on varattu yksi tunti levysoitinten ääressä. Koko seitsemän tunnin lähetyksen voi radioaaltojen lisäksi seurata myös soitinten välittömään läheisyyteen sijoitettavien kameroiden välityksellä. Studio vastaanottaa koko lähetyksen ajan kommentteja, kuvia ja kysymyksiä kuuntelijoilta shoutboxin, Facebookin, Twitterin ja Instagramin välityksellä.

Tapanin Dancet -erikoislähetys siis 26.12. kello 17-24.

Katso Tapanin Dancet YouTube-spotti ja fiilistele tulevaa!

Osallistu myös Tapanin Dancet Facebook-eventiin!

Lähteet: YleX Viikonloppu