Hyppää pääsisältöön

Proteus sanoo YleX:n Tapanin Dancet -erikoislähetyksen tekevän historiaa

Lähes 19 vuotta konemusiikkia soittanut Proteus odottaa innolla Tapaninpäivää ja YleX:n Dj Orionin isännöimää Tapsan Dancet –erikoislähetystä.

DJ Proteus // Kuva: DJ Proteus / promokuva

Agressiivisesta musiikistaan tunnettu kotimaisen elektronisen musiikin pioneeri Proteus kertoo YleX:n Tapaninkalenterin 21.luukussa odottavansa innolla 26.12. kuultavaa Tapanin Dancet -erikoislähetystä, jossa hän soittaa itsekin.

- Odotan sitä tosi paljon. On historiallista, että valtakunnallisella YleX:n kokoisella radiokanavalla tulee seitsemän tuntia pelkkää konemusiikkia. Se on varmasti ensimmäinen kerta koko Suomen historiassa ja tosi hieno juttu, että Yle on lähtenyt sitä tukemaan. Uskon, että kuuntelijoita tulee olemaan paljon, Proteus sanoo.

Lue Tapaninkalenterin luukusta, millaiseksi Proteus kuvailee itseään ja mitä suunnitelmia hänellä on vuodelle 2014.

DJ Orionin isännöimään Tapanin Dancet -tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään DJ Orionin ja Proteuksen lisäksi DJ Orkidea, HeavyWeight, Milla Lehto sekä YleX:n Parasta Ennen -ohjelman Matti Airaksinen. Illan kuudes DJ-vieras on Lenno, joka valittiin kuuntelijoiden äänien perusteella.

Katso Tapanin Dancet YouTube-spotti ja fiilistele tulevaa!

Osallistu myös Tapanin Dancet Facebook-eventiin!

Lähteet: YleX