Hyppää pääsisältöön

Näitä lahjoja muusikot toivovat

Nyt on käsillä aivan viimeiset hetket hankkia joululahjat. Artistit vinkkaavat, mitä he toivovat pukilta.

Jannika B // Kuva: Ninni Suomalainen/YleX

Jannika B, Satin Circus, Santa Cruz, Pete Parkkonen, Mikael Gabriel ja Justimusfilms kertovat YleX:lle omat joululahjatoiveensa.

- Kripelle voisi hankkia uuden puhelimen, koska se on ollut nyt jo pari kuukautta ilman. Olisi mukavaa saada välillä yhteys siihen, Satin Circuksen kundit sanovat.

Santa Cruzista tuttu Archie hempeilee, eikä toivo mitään materiaa.

- Toivon rakkautta, rokkari söpöilee.

Jannika B:llä on puolestaan kimaltava toive pukille.

- Olen toivonut mikrofonia, jossa on vaaleanpunaisia timantteja. Se on ollut kauan mielessä. Olen nähnyt sellaisen muun muassa Katy Perryllä, kaunotar kertoo.

Pete Parkkonen toivoo joulupukilta riehakasta keikkavuotta ja sitä, että ihmiset tykkäisivät miehen tulevasta albumista. Myös pari konkreettista toivetta rokkarin kirjeesta joulupukille löytyy.

- Pitkät kalsarit on aina hyvä lahja. Ja musiikkikirja olisi hyvä. Olen yrittänyt opetella lukemaan enemmän, olisi kiva saada vaikka joku elämänkerta, Parkkonen vinkkaa.

Nuorten sydämet sulattaneen Mikael Gabrielin joulutoiveet ovat astetta altruistisemmat.

- Haluaisin lahjoja kaikille niille, jotka ovat saaneet muita vähemmän lahjoja. Itse en tarvitse paljoa, mutta toivon läheisilleni hyvää joulumieltä ja että ruuanlaitto onnistuu, nappisilmä hymyilee.

Huumoriryhmä Justimuksen Sami toivoo joulupukilta luistimia.

- Haluaisin osata pelata jääkiekkoa, vaikka olenkin siinä äärettömän paska. Mulla ei ole siinä mitään toivoa, mutta se olisi hauska osata, Sami avautuu.

Vuoden kovimpiin tulokkaisiin lukeutuva Sanni toivoo pukinkontista löytyvän liput konserttiin, johon on jo yrittänyt metsästää lippuja.

- Toivon liput Justin Timberlaken keikalle. Olen sitä toivetta heittänyt moneen suuntaan, että eiköhän ne jostain tule. Jos en niitä saa, hyppään jostain aidan yli. Se on varmasti niin makea show, että se on pakko nähdä, Sanni hehkuttaa.

Lue myös: Joululahjat hankkimatta? Älä osta ainakaan näitä

Lähteet: YleX