Hyppää pääsisältöön

HeavyWeightin vuoden 2013 kohokohdat olivat Jurassic Rock ja Weekend Festival

YleX:n Tapaninkalenterin 24. luukussa HeavyWeight-dj-kollektiivin Jyri Heikkinen paljastaa, mitkä olivat kokoonpanon vuoden 2013 kohokohdat.

HeavyWeight DJs // Kuva: Facebook

HeavyWeight-kokoonpanon Jyri Heikkinen kertoo YleX:lle, että ahkerasti keikkailevan kokoonpanon vuoden kohokohdiksi nousivat kotimaiset festivaaliesiintymiset Jurassic Rockissa sekä Weekend Festivalilla.

- Huikeita keikkoja, todella upeita promoottoreita ja kaikki puitteet olivat kohdallaan. Yleisö oli mitä mahtavin ja on vaikea edes kuvailla, millaisia fiiliksiä ne keikat meissä herättivät.

HeavyWeight on julkaisemassa musiikkiaan laajemmin ulkomailla ensi vuonna. Muun muassa Australiasta kokoonpano oli saanut Heikkisen mukaan hyvän sopimuksen.

- Niistä voi puhua myöhemmin enemmän, mutta suuret odotukset on ensi vuodelle. Lähinnä tässä tehdään jo suunnitelmia vuodelle 2015. Iso pyörä pyörii, mutta hitaasti, Jyri Heikkinen sanoo.

Millaista settiä on luvassa, kun HeavyWeightin kundit valtaavat studion YleX:n Tapanin Dancet -erikoislähetyksessä? Lue Tapaninkalenterin 24. luukusta!

Katso Tapanin Dancet YouTube-spotti ja fiilistele tulevaa!

Osallistu myös Tapanin Dancet Facebook-eventiin!

DJ Orionin isännöimään tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään HeavyWeightin lisäksi DJ Orkidea, Proteus, Milla Lehto sekä YleX:n Parasta Ennen -ohjelman Matti Airaksinen. Illan kuudes DJ-vieras on Lenno, joka valittiin kuuntelijoiden äänien perusteella.

Lähteet: YleX