Hyppää pääsisältöön

Tapanin Dancet: Konemusiikkiputki kiinnosti

Tapanin Dancet -lähetys on nyt kuunneltavissa Yle Areenassa. DJ Orion ihastelee sosiaalisen median palautetta ohjelmalle.

Kuvassa osa illan tähdistä: Milla Lehto, Orkidea, Proteus, Orion ja Leo Lotsaless.

YleX:ssä vietettiin eilen historiallinen seitsemän tunnin putki huippu-DJ:iden seurassa, kun radioaalloilla soi Tapanin Dancet -lähetys. Ohjelmaa isännöinyt DJ Orion sanoo, että lähetyksen jälkeisenä päivänä hän voisi vastata jokaiseen esitettyyn kysymykseen yhdellä vastauksella.

- Tietämättä yhtään kysymystä etukäteen, vastaukseni on: pelkkää rakkautta!

Tapanin Danceja seurattiin tiiviisti sosiaalisessa mediassa pitkin iltaa ja Orion sanoo penkoneensa viestejä yötä myöten.

- Tulin himaan puoli kaksi yöllä. Aloin heti käymään Twitterin ja Instagramin viestejä läpi. Pakko sanoa, että niistä tuli valtavan hyvä fiilis, koska jengi on selkeästi juhlinut lähetyksen mukana kotonaan ja nauttinut tunnelmasta. Sehän on parasta palautetta mitä voi saada, Orion miettii.

Lähetyksessä äänessä olivat Orion, Matti Airaksinen, Lenno, Milla Lehto, Proteus, HeavyWeight DJs sekä DJ Orkidea. Seitsemään tuntiin mahtui hyvin erilaisia settejä, joista voi lukea lisää illasta kirjoitetusta Tapanin Dancet hetki hetkeltä.

- Ensimmäistä kertaa vuosiin radiostudiossa oli livenä dekit paikalla ja DJ:t hommissa suorassa lähetyksessä. On selkeästi jotain merkkejä ilmassa, että tällaiselle on tilausta, joten toteutetaan ilman muuta uudestaan joskus, jos se minusta on kiinni.

YleX:ssä kuullaan tänään kahden tunnin koostee Tapanin dancet -lähetyksestä kello 22 alkaen. Orion sanoo, että sen jälkeen on aika palata DJ-arkeen.

- Tänään meen Helsingin Tivoliin keikalle ja uutena vuotena Hello 2014 -kekkereihin.