Hyppää pääsisältöön

Seuraavat kuusi UMK-kisaajaa esiintyy tuomaristolle – katso ennakkoon

UMK-kisaajat Mikko Pohjola, Hukka ja Mama, Dennis Fagerström, Softengine, Lili Lambert sekä MIAU esiintyvät ensimmäistä kertaa tuomaristolle. Katso jakso ennakkoon.

UMK 2014 -kilpailijat

Aiemmin Yle Areenassa oli katsottavissa ennakkoon, kun UMK-kisaajat esiintyvät tuomaristolle – katso jakso ennakkoon Yle Areenasta. TV 2:ssa 4.1. kello 21 nähtävä UMK-jakso on nyt katsottavissa myös ennakkoon Yle Areenassa.

Tässä osassa seuraavat kuusi Uuden musiikin kilpailun artistia esiintyy tuomaristolle. He ovat: Mikko Pohjola, Hukka ja Mama, Dennis Fagerström, Softengine, Lili Lambert sekä MIAU. Katso ohjelma alta.

Lue myös:

Tässä ovat uudet UMK-kilpailijat

The Voice of Finlandista tuttu UMK-kilpailija Lauri Mikkola: Haluan mahtipontisen show’n

UUDEN MUSIIKIN KILPAILU on Yleisradion järjestämä kaikille musiikintekijöille avoin kilpailu, jossa etsitään Suomen parasta uutta biisiä. Tänä vuonna UMK vastaanotti 420 demoa. Tuomaristo valitsee 12 kilpailijaa, joista kahdeksan pääsee Espoon Barona Areenalla 1.2. järjestettävään finaaliin. UMK finaalin voittaja edustaa Suomea Euroviisuissa Tanskan Kööpenhaminassa toukokuussa 2014.

Lähteet: UMK