Hyppää pääsisältöön

Uudenvuodenbileet alkamassa? Tässä parhaat biisit bileisiin!

Kokosimme tunnettujen artistien avustuksella parhaat bilebängerit yhteen ja samaan Spotify-listaan.

Maailmanlopun bileet // Kuva: JP/Ylex

Ovatko uudenvuodenbileet alkamassa, mutta musa hukassa? Ei hätää, kokosimme uudenvuodenbileisiin sopivan Spotify-listan parhaimmista bilebiiseistä.

Saimme listan kokoamiseen apua Suomen eturivin artisteilta. Juuri uuden Mitä minä sanoin -sinkun julkaissut Pete Parkkonen valitsi listalle komean paluun tänä vuonna tehneen J. Karjalaisen.

- Karjalaisen albumi on yksi tämän vuoden parhaista julkaisuista. Sitä on tullut kuunneltua kavereiden kanssa mökillä. Mennyt mies on valintani biisilistalle.

Debyyttialbumiaan parhaillaan valmisteleva huumoriryhmä Justimus halusi pikkujouluna kuunnella esikuvaansa Lonely Islandia.

- Ekana uudestavuodesta tuli mieleen kappale I Just Had Sex. Se liittyy vahvasti uuteen vuoteen, Juho, Sami ja Joose tuumaavat.

Lisäksi huumoripoppoo tahtoo uutenavuotena kuunnella toista suosikkiaan, Michael Boltonia.

- Said I Loved You... But I Lied on ihana, dramaattinen biisi. Aluksi luulimme, että Bolton ihan kusipää jätkä ja vain valehtelee rakastavansa. Mutta se onkin paljon enemmän kuin rakkautta, mitä hän tuntee. Siinä on hieno dramaattinen koukku. Mahtava äijä, kolmikko ylistää.

Mikael Gabriel puolestaan valitsee listalle suosikkinsa Draken.

- Drake ei varsinaisesti ole biletysmusaa vaan vähän chillimpää musaa. Worst Behaviour on valintani, koska uutenavuotena voi käyttäytyä vähän huonosti ja sekoilla, Gabriel kertoo.

Santa Cruz -yhtyeen Archie valitsi listalle Andrew W.K.:n ikibilehitin sekä omaa tuotantoa.

- Andrew W.K:n Party Hard ja tietty Let's Get The Party Started meidän lätyltä. Niillä lähtee bileet takuuvarmasti käyntiin ja pääsee sopivaan tunnelmaan.

Satin Circuksen pojat haluavat uudenvuodenaattona alkuillasta kuunnella Haddawayta ja Guru Josh Projectia. Loppuillasta taas stereoista raikaa Down Under-, Auld Lang Syne - seka Forever Young -kappaleet. Seuraavana päivänä taas on hyvä fiilistellä Veronica Maggiota ja Trololoota.

Jäikö joku ehdoton bilebängeri lisäämättä listaan? Kommentoi alle!

Lähteet: YleX