Hyppää pääsisältöön

The Voice Kids -voittaja Mollyn musavideo kuvattiin Balilla – katso

The Voice Kids -voittaja Molly julkaisi toisen singlensä tänään perjantaina. Maybe I Love You -kappaleen musiikkivideo kuvattiin Balilla. Molly kertoo YleX:lle, että videon kuvaukset olivat huikea kokemus.

Molly // Kuva: https://www.facebook.com/MollyOfficial

Molly kertoo YleX:lle, että Maybe I Love You -kappale on keskitempoinen biisi, jota ei voi luokitella balladiksi. Mollyn mukaan kappale on totisempi kuin hänen ensimmäinen singlensä. Kappale sai ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin iltavuorossa tällä viikolla.

- Maybe I Love You ei ole samanlainen kuin If I Ever Grow Up. Tämä on vähän totisempi. Tykkään Maybe I Love You -kappaleesta tosi paljon.

Uuden singlen musiikkivideo kuvattiin Balilla, jossa nuori laulajatar ja muu kuvausryhmä viettivät viitisen päivää.

- Se oli tosi kivaa. Videolla on mukana muitakin kuin vain minä, Molly hymyilee.

Vasta 14-vuotias Molly kertoo viihtyneensä todella hyvin Balilla videon kuvauksissa, erityisesti siksi että videota kuvattiin paljon rannalla.

- Oli todella hauskaa!

Molly tasapainottelee alkanutta artistinuraansa koulunkäynnin kanssa

Jos kouluhommia jää rästiin, Molly hoitaa niitä vapaa-ajallaan iltaisin. Joulun aikaan Molly lomailikin, mutta uudenvuodenpäivänä hän palasi jo takaisin studioon valmistelemaan keväällä ilmestyvää debyyttialbumiaan. Uudelle vuodelle Molly teki useampiakin lupauksia.

- Aion tehdä niin hyvän levyn kuin pystyn ja tehdä paljon keikkoja. Ei niitä ehkä voi lupauksiksi sanoa, mutta työlistaksi ainakin, positiivinen tyttö nauraa.

Helsingissä koulua käyvä Molly sanoo, etteivät hänen ystävänsä suhtaudu häneen eri tavalla The Voice Kids -voiton myötä.

- Saan kavereilta paljon tukea ja kannustusta. Se on kiva, että he ovat mukana kannustamassa. Olen onnellinen siitä, ettei mikään ole muuttunut heidän kanssaan. Jos olen kaupungilla, niin silloin joku saattaa tulla pyytämään nimmareita tai yhteiskuvia. Se on uutta minulle, mutta hauskaa. Pidän siitä.

Lähteet: YleX