Hyppää pääsisältöön

Tuolin kohtuukäyttäjä: Onko satulatuoli huijausta?

Työkaveri tuli huoneen ovelle: "Mitä, sähän istut!" Syyttävään sävyyn, olin kuin pahanteosta kiinni jäänyt lapsi.

Niin mutta kun tämä on tällainen satulatuoli, ihan eri juttu kuin tavallinen tuoli. (Kuvassa vasemmalla pahis, oikealla hyvis, huomatkaa selventävä grafiikka!) Tässä istuminen on kuulemma jotenkin terveellisempää. No onhan se, pitää istua ryhdikkäämmin, kun ei ole mitään mihin nojata.

Näytän tomerammalta kuin mitä oikeasti olenkaan, kun en pääse lössähtämään mukavaan koukkuselkäkumaraan. Istuminen ei ehkä ole niin staattista kuin tavistuolilla. Rullailen reippaasti ympäri työhuonetta, siivoan paperipinoja, röhnötän puoliksi työpöydän päällä.

Selkä ei jaksa. Mistähän saisi korsetin?

Ja onko tässä satulatuolissa nyt vähän samaa selittelyn makua kuin joillakin tipatonta viettävillä? Keskikaljaa ei lasketa?

Mitä mieltä olette? Olenko kaappijuoppo?

Kirjoittanut: Raili Löyttyniemi

Kommentit