Hyppää pääsisältöön

UMK-bändi MadCraft: Teemme soundcheckin kahdessa minuutissa

UMK-kilpailija MadCraft esiteltiin jo ensimmäisessä osassa viiden muun kisaajan kanssa ja tänään 4. tammikuuta nähdään UMK:n toiset kuusi artistia TV2:lla klo 21.

MADCRAFT

YleX Viikonlopun Ystäväkirja-haastattelussa MadCraft paljasti muun muassa, ettei heidän soundcheckinsä kestä kovin kauaa.

- Olimme keikkareissulla Oulussa ja teimme taas soundcheckin kahdessa minuutissa. Oli liian pitkä matka pelaamaan mitään konsolia, joten menimme keikkapaikan parkkipaikalle autoon kuuntelemaan musiikkia täysillä. Olimme siellä noin kolme varttia ja kun menimme keikkapaikalle takaisin, niin portsari katsoi meitä aika pitkään, kundit nauravat.

Bändillä on myös salainen pahe, sillä keikkamatkoilla autossa raikaavat ysärisuosikit.

- Hävettää tunnustaa, että kuuntelemme keikkareissuilla aika paljon Backstreet Boysia ja Spice Girlsiä, varsinkin kun ajamme takaisin päin ja autossa on herkkä tunnelma. Larger Than Life on paras biisi. Siinä on järkyttävä meininki. Olemme miettineet myös coveria, muusikot tunnustavat.

Katso MadCraftin Shining Bright -demon ensiesitys alta.

Lähteet: YleX Viikonloppu, UMK