Hyppää pääsisältöön

UMK Karsinta 1, 11.1.2014: Äänestys on auki

Kuva: Yle / Tom Hakala / Anatom Pictures michaela

Suora lähetys Helsingin Peacock-teatterista 11.1.2014 TV2 ja Yle Areena klo 21. Kuusi kilpailijaa tavoittelee paikkaa UMK-finaaliin.

Jatkopaikoista kamppailevat MIAU, Dennis Fagerström, Lili Lambert, Hukka ja Mama, Softengine ja Jasmin Michaela. Yksi kilpailija pääsee suoraan Finaaliin, neljä etenee Semifinaaliin ja yhden kisaajan kohtalona on tippua kilpailusta. Jatkoonpääsy ratkeaa yhteenlasketuilla tuomari- ja yleisöäänillä. Lähetyksessä esiintyy viime vuoden UMK:sta tuttu Arion, joka julkaisee debyyttialbuminsa 2014.

UMKplus aloittaa kulissien takaa ennen tv-lähetystä klo 20.30 sekä jatkaa tv-lähetyksen uutistauolla ja tv-lähetyksen jälkeen osoitteessa yle.fi/umk.

Koko lähetys on katsottavissa netissä myös ulkomailla.

Äänestys on auki

Äänestä suosikkikappalettasi soittamalla kappaleen omaan äänestyspuhelinnumeroon tai lähettämällä kappaleen esiintymisnumeron (1-6) tekstiviestinä numeroon 17224.
Äänestyspuhelu maksaa 1 euron + pvm per puhelu. Tekstiviestin hinta on 0,95 euroa per viesti. Voit äänestää myös netissä. Äänestys käynnistyy ma 6.1. klo 12. ja päättyy la 11.1. klo 22.20.

Aänestyksen ehdot ja säännöt.

Äänestyspuhelinnumerot:

MIAU: 0700 79241 tai tekstiviesti 1 nroon 17224Dennis Fagerström: 0700 79242 tai tekstiviesti 2 nroon 17224


Lili Lambert: 0700 79243 tai tekstiviesti 3 nroon 17224


Hukka ja Mama: 0700 79244 tai tekstiviesti 4 nroon 17224


Softengine: 0700 79245 tai tekstiviesti 5 nroon 17224


Jasmin Michaela: 0700 79246 tai tekstiviesti 6 nroon 17224


Tekstiviestiäänesi rekisteröityy reaaliajassa. Puhelimeesi mahdollisesti asetettu tekstiviestin toimitusvahvistus saattaa tulla viiveellä.
 • Softengine on UMK-voittaja ja Suomen euroviisuedustaja 2014

  Superjännittävä UMK-finaali huipentui Espoon Barona Areenalla, kun yleisö- ja tuomariäänin Softengine kappaleellaan Something Better ylsi UMK-voittajaksi ja edustamaan Suomea ensi toukokuussa Eurovision laulukilpailuun Kööpenhaminaan.

 • Krista Siegfrids tähdittää UMK:n tiheätunnelmaista finaalia

  Kahdeksan biisiä, kahdeksan esittäjää – vain yksi lähtee tuomari- ja yleisöäänin edustamaan Suomea Eurovision laulukilpailuihin Kööpenhaminaan toukokuussa. Suora lähetys nähdään lauantaina 1.2. Yle TV2:ssa, Yle Radio Suomessa, Yle Radio Vegalla ja Yle X3M:llä klo 21 lähtien.

 • UMK - Semifinaalin tulokset

  Huiman intensiivisessä suorassa lähetyksessä yleisöäänin finaaliin menivät Lauri Mikkola: Going Down, Clarissa feat. Josh Standing: Top Of The World, Mikko Pohjola: Sängyn reunalla, MadCraft: Shining Bright, MIAU: God/Drug sekä Hukka ja Mama: Selja . UMK-finaalin suora lähetys Barona areenalta nähdään Yle TV2:ssa ja Yle HD:ssa la 1.2. klo 21.00.

 • Semifinaalin esiintymisjärjestys ja äänestysnumerot

  UMK-jännitys tiivistyy ensi lauantaina 25.1. Yle TV2:ssa klo 21, kun kahdeksan UMK-artistia kisaavat paikasta finaaliin. Viimeisiä finaalipaikkoja tavoittelevat MadCraft, Hukka ja Mama, Lauri Mikkola, Jasmin Michaela, Dennis Fagerström, MIAU, Mikko Pohjola sekä Clarissa feat. Josh Standing. Yleisöllä on kaikki valta lauantaina, sillä kuusi artistia pääsee finaaliin ainoastaan yleisön äänillä.