Hyppää pääsisältöön

Areena-sovellus Windows Phone -laitteille

Jo jonkin aikaa odoteltu Areena-sovellus Windows Phone 8 -laitteille on nyt julkaistu. Sovellus on saatavissa ilmaiseksi Microsoftin Windows Marketplace -sovelluskaupasta.

Nyt julkaistu sovellus on ensimmäinen versio Areenan Windows-sovelluksista. Sovelluksen avulla on mahdollista katsoa Areenan tallennettuja tv-ohjelmia sekä seurata tv-kanavien suoria lähetyksiä. Tässä versiossa ei vielä ole mukana radiotallenteiden kuuntelumahdollisuutta, vain Areenassa esitettäviä suoria lähetyksiä eikä sovelluksella voi katsoa lyhyitä klippejä, jotka yleensä ovat otteita ohjelmista tai yksittäisiä uutisjuttuja. Sovellusta kehitetään tulevaisuudessa vastaamaan paremmin muita Areenan mobiilisovelluksia.

Sovellus on tehty yhteistyössä Sebitti Oy:n kanssa. Aiemmin Sebitti TV -sovelluksen asentaneet käyttäjät voivat päivittää sovelluksensa, joka korvautuu päivityksen yhteydessä Yle Areena -sovelluksella.

Toisena uutuutena Sailfish OS -käyttöjärjestelmää eli Jolla-puhelimia varten Areenan Android-sovelluksesta on tarjolla versio Jollan sovelluskaupasta.

Windows-sovelluksen valmistumisen yhteydessä olemme lopettaneet aiemmin m.yle.fi-osoitteessa toimineen mobiili-Areenan version. Alasajo liittyy mobiilipalveluissa tehtävään suurempaan uudistukseen, jossa Areena alkaa käyttää Ylen sisäistä rajapintaa. Palvelun käyttäjämäärät olivat jääneet noin kahteen tuhanteen viikottaiseen kävijään.

Korjaus 8.1.2013: Korjattu Sailfish OS -sovelluksen sovelluskauppa.

  • Etkö ole koskaan katsonut Kotikatua? Nyt on hyvä sauma aloittaa!

    Kotikadun neljäs ja viides kausi Areenassa.

    Jos et ole koskaan katsonut Kotikatua, mutta haluaisit, kannattaa katsominen aloittaa nyt. Areenassa nyt katsottavissa olevat neljäs ja viides kausi ovat todella hyviä kohtia hypätä sarjaan mukaan. Neljännen kauden aluksi sarjaan tulee uusi henkilö, kun yhden päähenkilön, Eeva Mäkimaan, äiti Kaisa ilmestyy Kotikadulle. Kaisan kautta tulevat sarjan perheet ja muut hahmot hyvin tutuiksi.

  • Timo Aho: Miltä näyttää Ylen big data?

    Yle kehittyy verkkopalveluidensa käyttödataa keräämällä.

    Yle kerää tietoa palveluidensa käytöstä sisältöjen ja käyttökokemuksen kehittämistä varten. Data kerätään pilvipalveluun, jossa sitä hyödynnetään monin eri tavoin.