Hyppää pääsisältöön

Saako Twin Peaks jatkoa – koekuvaukset lehtitietojen mukaan alkaneet

Brittilehti Daily Mail kertoo Twin Peaksin jatko-osan koekuvausten alkaneen Los Angelesissa.

David Lynch // Kuva: Universal Pictures

David Lynch on palannut takaisin Twin Peaksin pariin, ainakin Daily Mailin mukaan. Lehden mukaan Los Angelesissa ovat meneillään David Lynchin ohjaamat kuvaukset, joihin haettiin näyttelijätärtä. Roolituspalvelun mukaan kyseessä olisivat promokuvaukset.

Alkuperäisessä sarjassa vihjattiin mahdollisesta paluusta, kun yhdessä jaksossa murhatun Laura Palmerin henki kuiskasi FBI-agentti Dale Cooperille palaavansa 25-vuoden kuluttua.

Twin Peaks -sarjaa esitettiin vuosina 1990-1991. Hyvän alun jälkeen katsojaluvut putosivat toisella tuotantokaudella, kun murhaajan henkilöllisyys paljastettiin. Vielä ei ole tiedossa ovatko Lynchin ohjaamat promokuvaukset elokuvaa vai sarjaa varten ja pitävätkö roolituspalvelun ilmoituksesta liikkeelle lähteneet huhut edes paikkaansa. Twin Peaksin toinen luoja Mark Frost on kiistänyt tiedot perättöminä Twitterissä ja David Lynch ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa lainkaan.

Lähteet: Daily Mail