Hyppää pääsisältöön

Teflon Brothers kiekkojuhlista: Nuoret leijonat käyttäytyivät aikuisia paremmin

Nuoret leijonat juhlivat maailmanmestaruutta muun muassa Teflon Brothersin tahtiin.

Pyhimys YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Juuso Mäkilähde

Suomen Nuoret leijonat juhlivat eilen 6. tammikuuta jääkiekon maailmanmestaruutta yleisön ja yllätysesiintyjien voimin Helsingin Rautatientorilla.

Juhlien musiikista vastasivat Teflon Brothers, Karri Koira ja Ruudolf sekä JVG. Helsingin Rautatientorille saapui väkeä sankoin joukoin juhlimaan Nuorten leijonien kanssa maailmanmestaruutta.

- Oli hyvät bileet. Olimme pari vuotta sitten aikuisten voittojuhlissa ja täytyy sanoa, että nyt oli briiffattu paremmin näitä nuoria käyttäytymisen suhteen. Meidän näkökulmasta oli hieman leimit bileet, mutta hieno meininki, Teflon Brothersin Pyhimys kommentoi YleX:lle.

Muusikon mukaan Nuoret leijonat käyttivät alkoholia isoja Leijonia vähemmän. Teflonitkaan eivät innostuneet eilen lähtemään niin sanotusti voitolla yöhön.

- Emme valitettavasti eilen lähteneet yöhön. Suurin osa lähti silloin suoraan voitosta yöhön, joten eilen oli jo vähän väsy, Pyhimys juttelee.

Artisti fanittaa Leijonia ja voitto sulattaa joka kerta sydämen.

- Sitä on vaikea selittää tarkasti. Aikuiset miehet lyövät kiekkoa, ei sillä kauhean syvällinen merkitys ole, mutta jostain syystä sitä saa vahvoja kansallistunteita. Jouduin pidättelemään taas itkua. Jotenkin olen ylpeä ihmisistä, joita en edes tunne, Pyhimys sanoo.

Lue myös: Karri Koira, Ruudolf, JVG ja Teflon Brothers juhlivat Nuorten leijonien kanssa – katso kultajuhla

Lähteet: YleX