Hyppää pääsisältöön

Black Sabbath -kitaristin tytär Toni Marie paljastaa nolostelemansa salaisuuden

Toni Marie Iommilla on salainen intohimon kohde.

Toni Marie Iommin pipossa lukee Cheeky eikä Cheek, mutta mikä on naisen salainen lemppari? // Kuva: Iida

Toni Marie Iommin ensimmäinen sinkkubiisi Parade enteilee mahtipontista, elokuvallista ja tunteellista esikoisalbumia. Kun Sofia kysyi Himoartistihaastattelussa Tonie Marielta, millaiseen elokuvaan laulaja tahtoisi saada omaa musiikkiaan, nainen paljasti empien salaisen lempparinsa.

- En varmaan saisi sanoa tätä. Joku läimäytää minua, kun poistun täältä. Pilaan nyt kaiken, mutta rakastan Twilightia! Jos olisin saanut musiikkiani niihin elokuviin, olisin voinut jäädä onnellisena eläkkeelle. Kai minun on nyt etsittävä uusi musiikillinen tavoite.

Artistin lempielokuva on klassikkokauhu The Crow ja hän rakastaa muutenkin rakastaa vanhoja kauhuelokuvia, vampyyreita ja ihmissusia.

- Rakastan pimeitä ja yliluonnollisia elokuvia, joiden kautta voi paeta toisiin maailmoihin. Todellisuus on vaan tylsää.

Toni Marie yllättyi, kun Sofia epäili, että kauniin naisen ulkokuoren alla on ehta nörtti.

- Kukaan ei ole koskaan sanonut minua nörtiksi! Katson kuitenkin esimerkiksi Walking Deadia tuntikausia putkeen syömättä ja pidän vain nopeita vessataukoja.

Toni Marie Iommin debyyttialbumi julkaistaan alkuvuodesta. Kuuntele alta koko haastattelu ja äänestä Parade-biisiä Himotuimmat-listalla!

Lue myös:

Black Sabbath -kitaristin tytär Toni Marie on läheinen Osbournen perheen kanssa

Toni Marie Iommi pelkäsi aluksi musiikkiuraa isänsä varjossa

Lähteet: Himoartistihaastattelu