Hyppää pääsisältöön

Ei kiitos -näyttelijän mummi kommentoi seksikohtauksia: Hyvin panit

Näyttelijä Kai Vaineen mummi oli ylpeä lapsenlapsestaan ja tämän panotaidoista Ei kiitos -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Ei kiitos // Kuva: kinotar.fi

Kai Vaine vieraili YleX Aamussa perjantaina 10. tammikuuta uuden _Ei kiitos -_elokuvansa tiimoilta.

Elokuva sisältää lukuisia alastonkohtauksia ja YleX Aamun Ile ja Matti epäilivät Kain olevan jopa noin 50 prosenttia elokuvasta alasti. Elokuvan kutsuvierastilaisuudessa alaston- ja seksikohtauksia oli katsomassa näyttelijän sukulaisia ja muun muassa hänen mumminsa.

- Mummillani on oikein räiskyvä nauru. Sieltä mummi tuli jonossa muiden sukulaisten kanssa, halasi ja huudahti: Hyvin panit, Kai nauraa.

Monet katsojat ovat todennäköisesti tyytyväisiä vähäpukeisiin kohtauksiin, sillä Kai on karismaattinen mies. Miehen ulkonäkö on tuonut hänelle etuuksia jopa ulkomaanlennolla.

- Siellä oli yksi tuttavallisempi stuertti, joka toi minulle joka käänteessä pähkinää, käyntikortteja ja kaiken maailman katalogeja. Yritin siis samalla nukkua, Kai nauraa.

Eikä stuertin tuttavallisuus jäänyt pelkästään tarjoilemiseen, vaan hän teki kaikkensa, jotta Kailla olisi mahdollisimman mukava matka.

- Aina, kun heräsin, se stuertti oli siinä vieressä ojentamassa minun tyynyäni. Tilanne selvisi minulle täysin vasta siinä vaiheessa, kun olimme laskeutumassa noin 400 metrin korkuudessa, kaikki muut jo istuivat ja stuertti tuli pyytämään minua istumaan hänen viereensä laskeutumisen ajaksi.

Komedia Ei kiitos saa ensi-iltansa tänään 10. tammikuuta. Leffa perustuu Anna-Leena Härkösen menestysromaaniin. Elokuvaa tähdittävät Anu Sinisalo, Kai Vaine sekä Ville Virtanen.

Lähteet: YleX Aamu