Hyppää pääsisältöön

Fanit tempaisevat saadakseen One Directionin Suomeen

#1DWalkFinland -tapahtuma järjestetään 18. tammikuuta.

ONE DIRECTION

One Direction saa jälleen suomalaiset fanit liikkeelle. Lauantaina 18. tammikuuta kello 13.00 alkaen Helsingin Kamppi tulee täyttymään innokkaista 1D-faneista, jotka kokoontuvat marssimaan yhdessä saadakseen One Directionin Suomeen. Suuren suosion vuoksi fanit järjestävät toisen 1DWalkin samaan aikaan Oulussa, jotta myös pohjoisemmassa asuvat fanit voivat osallistua.

#1DWalkFinland on jatkoa One Direction –flash mob kokosi satoja faneja tanssimaan Helsingin keskustaan – katso kuva!-tapahtumille, joita on järjestetty Helsingin Kampissa jo kahdesti.

- #1DWalk järjestetään siksi, koska suomalaiset fanit haluavat todistaa One Directionille, että täällä on faneja ja me teemme melkein ihan mitä vaan, että he tulisivat Suomeen! Jo kaksi suurta 1D Flash Mobia ja nyt tämä. Jos 1DWalk ei toimi, niin en enää tiedä mikä. Mutta niin kuin ruotsiksi sanotaan tredje gången gillt, kolmannella kerralla yleensä onnistuu, eli toivotaan parasta, tapahtumien järjestäjä Alexandra McCracken kertoo.

One Directionin street team on yksi Suomen suurimmista faniyhteisöistä. Lisäksi Directionerit ovat aktiivisimpia faniyhteisöjä, mitä Suomessa on koskaan nähty. Flash Mobien lisäksi fanit ovat järjestäneet jo kolmena vuonna levynjulkaisumiittejä useammassa kaupungissa ympäri Suomen. Vuonna 2012 fanit puolestaan muodostivat Take Me Home -albumin julkaisun kunniaksi Kampin Narinkkatorille suuren 1D-kuvion.

Lue myös: One Direction –flash mob kokosi satoja faneja tanssimaan Helsingin keskustaan – katso kuva!

Lähteet: Sony Music