Hyppää pääsisältöön

Tavoitteena 10 000 lupausta

Nuorille. Nyt -kampanjan alkaessa Nuorille töitä -sivustolle on ehtinyt kertyä lähes lähes 2600 työpaikkalupausta. Mukana ovat myös oppisopimus- ja harjoittelupaikat. Nuorille. Nyt! -kampanja tekee yhteistyötä Suomen yrittäjien ja Nuorille töitä -sivuston kanssa.

Pirkanmaan yrittäjät avasi Nuorille töitä -sivuston keväällä 2012, ja muut yrittäjien aluejärjestöt ovat tulossa vähitellen mukaan. Tavoitteena on saada kampanjan aikana työ- harjoittelu-, oppisopimus- ja työkokeilupaikkojen määrä nostettua jopa 10 000:een.

Ylen koordinoiman Nuorille. Nyt! -kampanjan aloittaessa nuorten työsivustolla oli auki paikkoja mm. myyjänä, toimistoassistenttina, alumiinihitsaajana, visualistina, pelisuunnittelijana, varastomiehenä sekä konekuskina. Paljon työpaikkoja elokuussa avannut pirkanmaalainen Apukolmio ilmoitti hakevansa myös ns. hyviä tyyppejä. Apukolmio välittää tekijöitä muille firmoille.

Eniten pisteitä viime viikolla keräsi henkilöstövuokrausyritys Biisoni Pirkanmaa Oy, joka lupasi avata 10 työpaikkaa. Yritykset saavat pisteitä niin sivuille rekisteröitymisestä, työ- tai harjoittelupaikan lupaamisesta sekä paikan avaamisesta.

Nuorille töitä -sivusto tarjoaa työnantajalle helpon kanavan ilmoittaa avoimia työ- ja oppisopimuspaikkoja nuorille sekä mahdollisuuden näyttää, että haluaa työllistää nuoria. Nuorelle työnhakijalle sivusto tarjoaa mahdollisuuden etsiä ja löytää työ- tai oppisopimuspaikkoja.

Lue lisää Nuorille. Nyt!

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.