Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Jannika B!

Eilen YleX:ssä ensisoittonsa saanut Jääkausi voitti kuulijat heti puolelleen.

Jannika B/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

YleX Iltapäivän Rytmibarometriviikolla esiteltiin taas kova kattaus kotimaisia ja ulkomaisia uutuusbiisejä. Viikon aikana tutustuttiin japanilaiseen Crossfaithiin, räppäri Angel Hazen uutuuteen, Uuden musiikin kilpailuun osallistuvaan kotimaiseen MIAU-yhtyeeseen ja Jannika B:n uuteen kappaleeseen.
Tiukan viikon päätteeksi voiton vei Jannika B:n Jääkausi, joka sai ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa. Voitto ei suinkaan ole Jannika B:n ensimmäinen; nainen on voittanut Rytmibarometri-mittelön syksyllä 2012 kappaleellaan Seuraavaan elämään. Tosin tällä kertaa yläpeukkua tuli edellisvoittoon verrattuna vielä enemmän; kun Seuraavaan elämään miellytti aikoinaan 67% äänestäjistä, sai Jääkausi peräti 75% yläpeukkua.
YleX Iltapäivä onnittelee!