Hyppää pääsisältöön

JVG paljasti YleX:lle uuden albuminsa nimen - tulossa myös rakkausbiisi tytöille

JVG:n uuden albumin nimi on komeillut kaikkien fanien silmien edessä jo viikkokaupalla. Uudella levyllä vakavoidutaan viiden lätkäbiisin jälkeen ja luvassa on rakkausbiisi tytöille.

JVG // Kuva: https://www.facebook.com/jvgvirallinen

Räppiduo JVG:n uusi levy julkaistaan helmikuussa. Kaksikko kertoo, että äänitykset ja albumin viimeistely on edennyt hyvää vauhtia. Nimenkin he ovat nyt lyöneet lukkoon.

- Levy on nimeltään niinkin hieno kuin Voitolla yöhön, VilleGalle paljastaa YleX:lle.

Albumi on siis samanniminen kuin marraskuun lopussa julkaistu sinkkubiisi. Se kuvastaa Jaren ja Villegallen mielestä hyvin heidän uutta teostaan. Heiltä on tiedusteltu aivan hiljattain, mistä Voitolla yöhön oikein kertoo. Hetken miettimisen jälkeen Jare hahmottelee uuden levyn linjat.

- Se kertoo nuoren miehen arjesta ja hetkessä elämisestä. Kun voitto tulee, silloin pitää lähteä yöhön, eikä liikaa miettiä. Kunhan painaa vaan menemään ja tarttuu hetkeen, Jare kuvailee.

Voitolla yöhön -sinkku sisältää vanhaa tuttua JVG:tä, mutta myös uutta soundia. VilleGalle puhuu musiikillisesta vakavoitumisesta.

- Uudella albumilla kuullaan ehkä vähän totisempaakin JVG:tä. Meitähän on totuttu pitämään hymyilevänä kaksikkona, hän sanoo.

Vakavoituminen tarkoittaa kaksikon puheista päätellen vastakkaisen sukupuolen suuntaan lepertelyä. VilleGalle sanoo, että johan viiden lätkäbiisin jälkeen onkin aika kokeilla uusia juttuja.

- Me taidettiin tehdä Jaren kanssa meidän ensimmäinen rakkausbiisi. Tai ainakin se on tytöille tehty, VilleGalle sanoo arvoituksellisesti.

Uusi rakkausbiisi on saanut lähipiiristä sellaista palautetta, että se tulisi valita uuden levyn sinkkubiisiksi. Asiaa ei ole kuitenkaan lyöty vielä lukkoon.

JVG on lauantaina 18.1. haastattelussa YleX Himotuimmat -ohjelmassa, joka alkaa kello 11. Sinäkin voit vaikuttaa Himotuimpien listaan!