Hyppää pääsisältöön

Kyösti Pöysti

Kuva: Yle pöysti

Kyösti Pöysti, on nopeasti urallaan edennyt, kolmekymppinen nuorempi komisario, joka on epätasainen suoriutuja keskinkertaisuuksien maailmassa.

Osa kollegoista pitää Pöystiä nerona, osa taas neuroottisena adhd-tapauksena. Pöystin tapa pitää tuttia suussa hämää paatuneimmatkin rikolliset tekemään kohtalokkaita virheitä, mutta syytä siihen miksi aikuinen mies pitää tuttia ei kukaan tiedä. Pöystin mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole ainakaan erilaisuuden tavoittelu, oidipaalinen regressio, retromuoti, sisäisen lapsen korostaminen, yritys luoda trendiä tai vauvakuume.

Pöystin elämän keskeisiä koetinkiviä ovat arjessa ja juhlassa jaksaminen, sekä naisen löytäminen.

Kommentit
 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.