Hyppää pääsisältöön

Pasila 2.5 The Spin-off alkaa 27.11.

kosketus
kosketus pasila 2.5

Pasila 2.5 – The Spin-Offin toisella kaudella Pasilan poliisit jatkavat taisteluaan kotimaista rikollisuutta vastaan.

Tämän lisäksi he joutuvat kasvotusten ajankohtaisten ilmiöiden kuten Guugelheim-hankkeen, lapsien kykykilpailujen sekä ravintolapäivästä inspiroituneen Pop-up bordellipäivän kanssa. Poliisien välisiä suhteita koetellaan, kun Neponen alkaa epäillä Pöystin neroutta, Darja tuo uuden avopuolisonsa asemalle ja Repomiehen yllättävä lapsuustrauma alkaa vaikeuttaa kaikkien työtä.

Kaudella tavataan myös kadun miehestä vieraantunut poliitikko Konrad ”Konna” Väätäinen, kurkistetaan huippuravintoloiden raadolliseen maailmaan ja nähdään Agatha Christiemäisille mutkille taipuva who-dunnit-tapaus, joka on tapausta selvittävän poliisin mukaan hyvin jännä.

Kommentit
 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.