Hyppää pääsisältöön

Saunakysymys sai Jenni Pääskysaaren katkeamaan naurusta

Jenni Pääskysaari vieraili YleX Aamussa ratkiriemukkaissa tunnelmissa. Erityisesti saunomiseen liittyvä kysymys sai naisen katkeamaan naurusta.

Jenni Pääskysaari // Kuva: Iida Korhonen

Jenni Pääskysaari on hiljattain aloittanut Yle Puheessa oman uuden ohjelmansa. Vitsikkäällä päällä oleva juontaja kertoi puheradiossa työskentelyn olevan kaupallisen taustan työntekijälle haastavaa.

- On aika kauhistuttava ajatus puhua tunti. Onneksi minulla on ne vieraat, ettei tarvitse puhua yksin, Pääskysaari nauraa.

Jenni Pääskysaaren ohjelmaa kuullaan Yle Puheessa keskiviikkoisin kello 13. Viime viikolla Pääskysaaren ohjelma käsitteli aikuisten ihmisten äitisuhdetta. Tästä YleX Aamun Matti ja Ile päätyivät miettimään, onko aikuisen miehen sopivaa saunoa äitinsä kanssa. Tämä sai Pääskysaaren puhkeamaan hersyvään nauruun.

- Tämähän on monelle ulkomaalaiselle suuri asia, että me suomalaiset hillutaan kavereiden tai tuntemattomienkin kanssa alasti uimahalleissa ja saunoissa. Diplomaattisesti täytyy sanoa, että reaktioni ei ehkä olisi ihan niin korrekti siinä tilanteessa, jos aikuinen mies saunoo äitinsä kanssa.

Missä muodossa Jenni Pääskysaaresta on tullut samanlainen kuin Ilen isästä? Kuuntele koko haastattelu:

Lähteet: YleX Aamu